Nabeschouwing Lille - Nancy (3-2) || Ligue 1 2008/2009

Zaterdag 30 mei 2009 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2008/2009 neemt Lille het zaterdag 30 mei 2009 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Nancy.

Via de Lille - Nancy live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lille - Nancy (3-2)

Het Ligue 1 duel tussen Lille en Nancy is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Lille. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 12e minuut dacht LOSC Lille op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Vittek. Helaas voor LOSC Lille werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 14e minuut was het LOSC Lille dat via A. Rami dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Ouaddou dacht na 41 minuten te scoren voor Nancy, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 65e minuut scoorde Nancy via Y. Hadji, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 75 minuten spelen wist LOSC Lille via N. Plestan de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lille - Nancy
3
2
LIVE Lille - Nancy 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lille - Nancy teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt R. Vittek met assist van Y. Cabaye LOSC Lille
14' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt A. Rami met assist van R. Vittek LOSC Lille
41' Doelpunt Nancy Doelpunt A. Ouaddou met assist van Y. Hadji Nancy
61' Wissel Nancy Wissel Helder voor A. NDiaye Nancy
63' Gele kaart Nancy Gele kaart voor B. Gavanon Nancy
65' Doelpunt Nancy Doelpunt Y. Hadji Nancy
67' Wissel LOSC Lille Wissel L. Obraniak voor Y. Cabaye LOSC Lille
72' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor N. Plestan LOSC Lille
72' Gele kaart Nancy Gele kaart voor A. Ouaddou Nancy
75' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt N. Plestan LOSC Lille
75' Wissel LOSC Lille Wissel Túlio de Melo voor R. Vittek LOSC Lille
77' Wissel LOSC Lille Wissel A. Chedjou voor Michel Bastos LOSC Lille
83' Wissel Nancy Wissel M. Zerka voor M. Chrétien Nancy
89' Wissel Nancy Wissel G. Curbelo voor L. NGuémo Nancy
Video hoogtepunten en samenvatting Lille - Nancy
Opstellingen Lille - Nancy

Voorbeschouwing Lille - Nancy

Lille en Nancy treffen elkaar in de 38e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Lille en Nancy in de Ligue 1 vond plaats op 9 augustus 2008 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Lille favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Nancy slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.