Nabeschouwing Lorient - Le Mans (1-1) || Ligue 1 2008/2009

Zaterdag 30 mei 2009 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2008/2009 neemt Lorient het zaterdag 30 mei 2009 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Le Mans.

Via de Lorient - Le Mans live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lorient - Le Mans (1-1)

De Ligue 1 2008/2009 wedstrijd tussen Lorient en Le Mans geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 17e minuut dacht Le Mans op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Helstad. Helaas voor Le Mans werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 36e minuut was het Lorient dat via M. Ciani dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lorient - Le Mans
1
1
LIVE Lorient - Le Mans 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lorient - Le Mans teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Le Mans Doelpunt T. Helstad met assist van Y. Gervinho Le Mans
36' Doelpunt Lorient Doelpunt M. Ciani Lorient
42' Gele kaart Le Mans Gele kaart voor M. Coutadeur Le Mans
57' Wissel Le Mans Wissel Paulo André voor T. Helstad Le Mans
64' Gele kaart Le Mans Gele kaart voor I. Camara Le Mans
72' Wissel Lorient Wissel R. Saïfi voor M. Vahirua Lorient
76' Wissel Lorient Wissel O. Ewolo voor Y. Mansouri Lorient
77' Wissel Le Mans Wissel F. Thomas voor H. Goulon Le Mans
78' Gele kaart Le Mans Gele kaart voor Y. Gervinho Le Mans
85' Wissel Lorient Wissel G. Obertan voor U. Le Pen Lorient
88' Wissel Le Mans Wissel L. Baal voor R. Lamah Le Mans
Video hoogtepunten en samenvatting Lorient - Le Mans
Opstellingen Lorient - Le Mans

Voorbeschouwing Lorient - Le Mans

Lorient en Le Mans treffen elkaar in de 38e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Lorient en Le Mans in de Ligue 1 vond plaats op 9 augustus 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lorient. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Lorient favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Le Mans slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.