Nabeschouwing Bordeaux - Toulouse (1-0) || Ligue 1 2009/2010

Zondag 2 mei 2010 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2009/2010 neemt Bordeaux het zondag 2 mei 2010 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Toulouse.

Via de Bordeaux - Toulouse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bordeaux - Toulouse (1-0)

Het Ligue 1 duel tussen Bordeaux en Toulouse is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Bordeaux. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 17e minuut dacht Bordeaux op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Ciani. Helaas voor Bordeaux werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Bordeaux - Toulouse
1
0
LIVE Bordeaux - Toulouse 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bordeaux - Toulouse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Bordeaux Doelpunt M. Ciani met assist van Wendel Bordeaux
19' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor J. Plasil Bordeaux
33' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor E. Didot Toulouse
41' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor M. Sissoko Toulouse
45' Wissel Toulouse Wissel F. Tabanou voor D. Braaten Toulouse
53' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor M. Chamakh Bordeaux
61' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor M. Berson Toulouse
67' Wissel Toulouse Wissel F. Sirieix voor E. Didot Toulouse
72' Wissel Bordeaux Wissel A. Traoré voor G. Sertic Bordeaux
80' Wissel Toulouse Wissel C. Kazim-Richards voor M. Berson Toulouse
85' Wissel Bordeaux Wissel Y. Gouffran voor Jussiê Bordeaux
90' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor A. Traoré Bordeaux
Video hoogtepunten en samenvatting Bordeaux - Toulouse
Opstellingen Bordeaux - Toulouse

Voorbeschouwing Bordeaux - Toulouse

Bordeaux en Toulouse treffen elkaar in de 4e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Bordeaux en Toulouse in de Ligue 1 vond plaats op 23 december 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bordeaux. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Bordeaux favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Toulouse slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.