Nabeschouwing Grenoble Foot 38 - Boulogne (2-0) || Ligue 1 2009/2010

Zaterdag 8 mei 2010 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2009/2010 neemt Grenoble Foot 38 het zaterdag 8 mei 2010 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Boulogne.

Via de Grenoble Foot 38 - Boulogne live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Grenoble Foot 38 - Boulogne (2-0)

Het Ligue 1 duel tussen Grenoble Foot 38 en Boulogne is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Grenoble Foot 38. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 35e minuut dacht Grenoble Foot 38 op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Ljuboja. Helaas voor Grenoble Foot 38 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 82e minuut was het Grenoble Foot 38 dat via D. Ljuboja dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Grenoble Foot 38 - Boulogne
2
0
LIVE Grenoble Foot 38 - Boulogne 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Grenoble Foot 38 - Boulogne teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Gele kaart Boulogne Gele kaart voor D. Lévêque Boulogne
35' Doelpunt Grenoble Foot 38 Doelpunt D. Ljuboja Grenoble Foot 38
45' Wissel Grenoble Foot 38 Wissel M. Robin voor H. Cianci Grenoble Foot 38
45' Wissel Grenoble Foot 38 Wissel J. Calvé voor J. Mainfroi Grenoble Foot 38
51' Gele kaart Grenoble Foot 38 Gele kaart voor L. Batlles Grenoble Foot 38
63' Wissel Grenoble Foot 38 Wissel J. Tinhan voor J. Tadic Grenoble Foot 38
63' Wissel Boulogne Wissel G. Thil voor M. Yatabaré Boulogne
63' Wissel Boulogne Wissel A. Cuvillier voor J. Blayac Boulogne
73' Wissel Boulogne Wissel J. Ramare voor O. Kapo Boulogne
82' Doelpunt Grenoble Foot 38 Doelpunt D. Ljuboja met assist van B. Cesar Grenoble Foot 38
88' Gele kaart Boulogne Gele kaart voor L. Agouazi Boulogne
Video hoogtepunten en samenvatting Grenoble Foot 38 - Boulogne
Opstellingen Grenoble Foot 38 - Boulogne

Voorbeschouwing Grenoble Foot 38 - Boulogne

Grenoble Foot 38 en Boulogne treffen elkaar in de 2e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Grenoble Foot 38 en Boulogne in de Ligue 1 vond plaats op 16 augustus 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Boulogne. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Boulogne favoriet. 1 keer wist de ploeg van Grenoble Foot 38 te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Grenoble Foot 38. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.