Nabeschouwing Valenciennes - Nancy (1-3) || Ligue 1 2009/2010

Zaterdag 8 augustus 2009 - 21:00 uur



In de Ligue 1 2009/2010 neemt Valenciennes het zaterdag 8 augustus 2009 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Nancy.

Via de Valenciennes - Nancy live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valenciennes - Nancy (1-3)

Het Ligue 1 duel tussen Valenciennes en Nancy is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Nancy. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Valenciennes - Nancy
Goals
1
3
LIVE Valenciennes - Nancy 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valenciennes - Nancy teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Valenciennes - Nancy
Opstellingen Valenciennes - Nancy

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Valenciennes - Nancy

Valenciennes en Nancy treffen elkaar in de 38e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Valenciennes en Nancy in de Ligue 1 vond plaats op 11 april 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Nancy. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Nancy favoriet. 3 keer wist de ploeg van Valenciennes te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Valenciennes. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Valenciennes 1
Winst Nancy 3
Gelijkspel 2
Totaal 6
Tags
Valenciennes - Nancy Opstelling Valenciennes Opstelling Nancy Live Valenciennes - Nancy Live Valenciennes - Nancy kijken Valenciennes - Nancy kijken Live Valenciennes - Nancy stream Valenciennes - Nancy Fox Sports Nabeschouwing Valenciennes - Nancy Uitslag Valenciennes - Nancy Statistieken Valenciennes - Nancy Ligue 1 2009/2010 Valenciennes - Nancy wedden Valenciennes - Nancy gokken Valenciennes - Nancy Unibet