Nabeschouwing Auxerre - Brest (0-1) || Ligue 1 2010/2011

Zaterdag 21 mei 2011 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2010/2011 neemt Auxerre het zaterdag 21 mei 2011 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Brest.

Via de Auxerre - Brest live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Auxerre - Brest (0-1)

Het Ligue 1 duel tussen Auxerre en Brest is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Brest. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 63e minuut dacht Brest op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Touré. Helaas voor Brest werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Auxerre - Brest
LIVE Auxerre - Brest 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Auxerre - Brest teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Wissel Brest Wissel T. NTamé voor O. Coulibaly Brest
38' Gele kaart Auxerre Gele kaart voor W. Boly Auxerre
63' Doelpunt Brest Doelpunt L. Touré met assist van J. Ayité Brest
67' Wissel Auxerre Wissel Jo-Gook Jung voor V. Birsa Auxerre
69' Wissel Auxerre Wissel F. Sammaritano voor A. Sidibé Auxerre
77' Wissel Auxerre Wissel A. Le Tallec voor R. Contout Auxerre
81' Gele kaart Auxerre Gele kaart voor Alain Traoré Auxerre
83' Wissel Brest Wissel O. Ewolo voor J. Martial Brest
87' Gele kaart Brest Gele kaart voor S. Elana Brest
93' Gele kaart Brest Gele kaart voor L. Touré Brest
90' Wissel Brest Wissel R. Poyet voor J. Ayité Brest
Video hoogtepunten en samenvatting Auxerre - Brest
Opstellingen Auxerre - Brest

Voorbeschouwing Auxerre - Brest

Auxerre en Brest treffen elkaar in de 37e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Auxerre en Brest in de Ligue 1 vond plaats op 14 augustus 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.