Nabeschouwing Brest - Olympique Lyon (1-1) || Ligue 1 2010/2011

Maandag 16 mei 2011 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2010/2011 neemt Brest het maandag 16 mei 2011 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Olympique Lyon. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Francis-Le Blé (Brest) in Brest.

Via de Brest - Olympique Lyon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brest - Olympique Lyon (1-1)

De Ligue 1 2010/2011 wedstrijd tussen Brest en Olympique Lyon geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 15e minuut dacht Olympique Lyonnais op voorsprong te komen via een doelpunt van Ederson. Helaas voor Olympique Lyonnais werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 76e minuut was het Brest dat via M. Licka dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Brest - Olympique Lyon
1
1
LIVE Brest - Olympique Lyon 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brest - Olympique Lyon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt Ederson met assist van M. Pjanic Olympique Lyonnais
38' Gele kaart Brest Gele kaart voor L. Touré Brest
46' Wissel Olympique Lyonnais Wissel Michel Bastos voor Ederson Olympique Lyonnais
48' Gele kaart Brest Gele kaart voor J. Martial Brest
51' Wissel Brest Wissel J. Ayité voor O. Ewolo Brest
67' Gele kaart Brest Gele kaart voor J. Ayité Brest
70' Wissel Brest Wissel M. Licka voor G. NGoyi Brest
76' Doelpunt Brest Doelpunt M. Licka met assist van N. Roux Brest
79' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor J. Toulalan Olympique Lyonnais
86' Wissel Olympique Lyonnais Wissel A. Lacazette voor M. Pjanic Olympique Lyonnais
92' Wissel Brest Wissel T. Micola voor B. Lesoimier Brest
93' Wissel Olympique Lyonnais Wissel J. Pied voor C. Delgado Olympique Lyonnais
Video hoogtepunten en samenvatting Brest - Olympique Lyon
Opstellingen Brest - Olympique Lyon

Voorbeschouwing Brest - Olympique Lyon

Brest en Olympique Lyon treffen elkaar in de 36e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Brest en Olympique Lyon in de Ligue 1 vond plaats op 21 augustus 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Olympique Lyon. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Olympique Lyon favoriet. 1 keer wist de ploeg van Brest te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Brest. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.