Nabeschouwing Auxerre - Montpellier (1-2) || Ligue 1 2011/2012

Zondag 20 mei 2012 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2011/2012 neemt Auxerre het zondag 20 mei 2012 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Montpellier.

Via de Auxerre - Montpellier live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Auxerre - Montpellier (1-2)

Het Ligue 1 duel tussen Auxerre en Montpellier is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Montpellier. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 21e minuut dacht Auxerre op voorsprong te komen via een doelpunt van O. Kapo. Helaas voor Auxerre werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 33e minuut was het Montpellier dat via J. Utaka dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Utaka dacht na 76 minuten te scoren voor Montpellier, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Auxerre - Montpellier
1
2
LIVE Auxerre - Montpellier 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Auxerre - Montpellier teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Auxerre Doelpunt O. Kapo met assist van R. Contout Auxerre
33' Doelpunt Montpellier Doelpunt J. Utaka met assist van S. Camara Montpellier
60' Wissel Montpellier Wissel B. Stambouli voor M. Estrada Montpellier
69' Wissel Auxerre Wissel K. Chafni voor A. Le Tallec Auxerre
69' Wissel Auxerre Wissel D. Oliech voor O. Kossoko Auxerre
70' Wissel Montpellier Wissel G. Dernis voor R. Cabella Montpellier
75' Gele kaart Auxerre Gele kaart voor P. Segbefia Auxerre
76' Doelpunt Montpellier Doelpunt J. Utaka Montpellier
83' Wissel Auxerre Wissel C. Missilou voor S. Grichting Auxerre
88' Wissel Montpellier Wissel K. Ait Fana voor J. Utaka Montpellier
Video hoogtepunten en samenvatting Auxerre - Montpellier
Opstellingen Auxerre - Montpellier

Voorbeschouwing Auxerre - Montpellier

Auxerre en Montpellier treffen elkaar in de 38e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Auxerre en Montpellier in de Ligue 1 vond plaats op 6 augustus 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Montpellier. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Auxerre favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Montpellier slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.