Nabeschouwing Evian TG - Brest (0-1) || Ligue 1 2011/2012

Zondag 20 mei 2012 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2011/2012 neemt Evian TG het zondag 20 mei 2012 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Brest.

Via de Evian TG - Brest live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Evian TG - Brest (0-1)

Het Ligue 1 duel tussen Evian TG en Brest is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Brest. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 50e minuut dacht Brest op voorsprong te komen via een doelpunt van I. Jomâa. Helaas voor Brest werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Evian TG - Brest
LIVE Evian TG - Brest 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Evian TG - Brest teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Brest Gele kaart voor S. Gentiletti Brest
43' Gele kaart Evian TG Gele kaart voor K. Bérigaud Evian TG
46' Wissel Evian TG Wissel N. Farina voor Ali MMadi Evian TG
50' Doelpunt Brest Doelpunt I. Jomâa met assist van T. Makonda Brest
68' Wissel Brest Wissel A. Ba voor I. Jomâa Brest
70' Gele kaart Evian TG Gele kaart voor C. Poulsen Evian TG
70' Gele kaart Brest Gele kaart voor J. Culma Brest
74' Wissel Evian TG Wissel A. Thomasson voor K. Bérigaud Evian TG
83' Wissel Brest Wissel M. Licka voor B. Grougi Brest
86' Wissel Evian TG Wissel M. Rabiu voor T. Kahlenberg Evian TG
90' Gele kaart Evian TG Gele kaart voor A. Thomasson Evian TG
Video hoogtepunten en samenvatting Evian TG - Brest
Opstellingen Evian TG - Brest

Voorbeschouwing Evian TG - Brest

Evian TG en Brest treffen elkaar in de 38e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Evian TG en Brest in de Ligue 1 vond plaats op 6 augustus 2011 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.