Nabeschouwing Nice - Evian TG (1-1) || Ligue 1 2011/2012

Zondag 13 mei 2012 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2011/2012 neemt Nice het zondag 13 mei 2012 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Evian TG.

Via de Nice - Evian TG live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nice - Evian TG (1-1)

De Ligue 1 2011/2012 wedstrijd tussen Nice en Evian TG geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 14e minuut dacht Evian TG op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Pejcinovic. Helaas voor Evian TG werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 35e minuut was het Nice dat via N. Pejcinovic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Nice - Evian TG
1
1
LIVE Nice - Evian TG 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nice - Evian TG teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Nice Gele kaart voor N. Pejcinovic Nice
14' Eigen doelpunt Evian TG Eigen doelpunt N. Pejcinovic Evian TG
21' Gele kaart Evian TG Gele kaart voor M. Rabiu Evian TG
32' Gele kaart Evian TG Gele kaart voor C. Barbosa Evian TG
35' Doelpunt Nice Doelpunt N. Pejcinovic met assist van D. Digard Nice
41' Gele kaart Nice Gele kaart voor D. Diakité Nice
58' Wissel Nice Wissel K. Anin voor D. Diakité Nice
65' Wissel Evian TG Wissel Ali MMadi voor C. Barbosa Evian TG
70' Wissel Nice Wissel S. Bahoken voor F. Dja Djedje Nice
70' Wissel Evian TG Wissel K. Bérigaud voor Y. Sagbo Evian TG
79' Wissel Evian TG Wissel A. Thomasson voor T. Kahlenberg Evian TG
84' Wissel Nice Wissel L. Palun voor J. Sablé Nice
Video hoogtepunten en samenvatting Nice - Evian TG
Opstellingen Nice - Evian TG

Voorbeschouwing Nice - Evian TG

Nice en Evian TG treffen elkaar in de 37e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Nice en Evian TG in de Ligue 1 vond plaats op 14 augustus 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Evian TG. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Evian TG favoriet. 1 keer wist de ploeg van Nice te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Nice. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.