Nabeschouwing Bastia - Lorient (2-0) || Ligue 1 2016/2017

Zondag 14 mei 2017 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2016/2017 neemt Bastia het zondag 14 mei 2017 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Lorient. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Armand-Césari in Furiani.

Via de Bastia - Lorient live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bastia - Lorient (2-0)

Het Ligue 1 duel tussen Bastia en Lorient is onder leiding van scheidsrechter Ruddy Buquet geëindigd in een 2-0 overwinning voor Bastia. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 74e minuut dacht Bastia op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Crivelli. Helaas voor Bastia werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 86e minuut was het Bastia dat via G. Danic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Ruddy Buquet.

Kort daarna blies scheidsrechter Ruddy Buquet voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

LIVE Bastia - Lorient 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bastia - Lorient teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Bastia Gele kaart voor E. Crivelli Bastia
42' Gele kaart Bastia Gele kaart voor L. Nangis Bastia
46' Wissel Bastia Wissel G. Danic voor A. Ngando Bastia
53' Gele kaart Lorient Gele kaart voor A. Mvuemba Lorient
62' Wissel Bastia Wissel A. Saint-Maximin voor L. Nangis Bastia
63' Wissel Lorient Wissel R. Philippoteaux voor J. Aliadière Lorient
69' Wissel Lorient Wissel B. Jeannot voor W. Mesloub Lorient
74' Doelpunt Bastia Doelpunt E. Crivelli met assist van G. Danic Bastia
77' Wissel Lorient Wissel F. Bellugou voor A. Wakaso Lorient
79' Gele kaart Lorient Gele kaart voor A. Waris Lorient
82' Gele kaart Bastia Gele kaart voor L. Coulibaly Bastia
86' Doelpunt Bastia Doelpunt G. Danic Bastia
92' Wissel Bastia Wissel F. Raspentino voor E. Crivelli Bastia
Video hoogtepunten en samenvatting Bastia - Lorient
Opstellingen Bastia - Lorient

Voorbeschouwing Bastia - Lorient

Bastia en Lorient treffen elkaar in de 37e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ruddy Buquet en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bastia en Lorient in de Ligue 1 vond plaats op 20 augustus 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bastia. Op basis van de afgelopen 9 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Bastia als Lorient wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.