Nabeschouwing Saint-Étienne - PSG (0-5) || Ligue 1 2016/2017

Zondag 14 mei 2017 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2016/2017 neemt Saint-Étienne het zondag 14 mei 2017 om 21:00 uur in eigen huis op tegen PSG. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Geoffroy-Guichard in Saint-etienne.

Via de Saint-Étienne - PSG live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Saint-Étienne - PSG (0-5)

Het Ligue 1 duel tussen Saint-Étienne en PSG is onder leiding van scheidsrechter Amaury Delerue geëindigd in een 0-5 overwinning voor PSG. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 2e minuut dacht Paris Saint Germain op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Cavani. Helaas voor Paris Saint Germain werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 38e minuut was het Paris Saint Germain dat via Lucas Moura dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Amaury Delerue. E. Cavani dacht na 72 minuten te scoren voor Paris Saint Germain, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 78e minuut scoorde Paris Saint Germain via Lucas Moura, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 90 minuten spelen wist Paris Saint Germain via J. Draxler de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Amaury Delerue.

Kort daarna blies scheidsrechter Amaury Delerue voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-5 eindresultaat.

LIVE Saint-Étienne - PSG 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Saint-Étienne - PSG teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt E. Cavani met assist van Maxwell Paris Saint Germain
27' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor H. Saivet Saint-Étienne
38' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt Lucas Moura met assist van M. Verratti Paris Saint Germain
46' Wissel Paris Saint Germain Wissel Marquinhos voor Thiago Silva Paris Saint Germain
56' Wissel Saint-Étienne Wissel B. Corgnet voor H. Saivet Saint-Étienne
69' Wissel Saint-Étienne Wissel A. Søderlund voor R. Berič Saint-Étienne
72' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt E. Cavani Paris Saint Germain
78' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt Lucas Moura Paris Saint Germain
79' Wissel Paris Saint Germain Wissel Gonçalo Guedes voor Lucas Moura Paris Saint Germain
79' Wissel Paris Saint Germain Wissel G. Lo Celso voor M. Verratti Paris Saint Germain
80' Wissel Saint-Étienne Wissel R. Pierre-Gabriel voor K. Malcuit Saint-Étienne
85' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor G. Lo Celso Paris Saint Germain
90' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt J. Draxler met assist van G. Lo Celso Paris Saint Germain
Video hoogtepunten en samenvatting Saint-Étienne - PSG
Opstellingen Saint-Étienne - PSG

Voorbeschouwing Saint-Étienne - PSG

Saint-Étienne en PSG treffen elkaar in de 37e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Amaury Delerue en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Saint-Étienne en PSG in de Ligue 1 vond plaats op 9 september 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide teams is PSG favoriet. 11 keer wist de ploeg van Saint-Étienne te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Saint-Étienne. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.