Nabeschouwing Toulouse - Ajaccio (1-0) || Ligue 1 2017/2018

Zondag 27 mei 2018 - 21:00 uur



In de Ligue 1 2017/2018 neemt Toulouse het zondag 27 mei 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Ajaccio. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium Municipal in Toulouse.

Via de Toulouse - Ajaccio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Toulouse - Ajaccio (1-0)

Het Ligue 1 duel tussen Toulouse en Ajaccio is onder leiding van scheidsrechter Benoît Bastien geëindigd in een 1-0 overwinning voor Toulouse. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 88e minuut door J. Durmaz, waarmee Toulouse met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Toulouse dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Benoît Bastien, waardoor Toulouse de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Toulouse - Ajaccio
Goals
1
0
Balbezit
41%
59%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
13
10
Schoten op doel
6
1
Aanvallen
73
75
Gevaarlijke aanvallen
42
34
Passes
334
464
Overtredingen
14
16
Buitenspel
1
5
Corners
4
3
Wissels
3
2
LIVE Toulouse - Ajaccio 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Toulouse - Ajaccio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
43' Gele kaart Ajaccio Gele kaart voor T. Vialla Ajaccio
56' Wissel Toulouse Wissel J. Durmaz voor O. Toivonen Toulouse
60' Wissel Ajaccio Wissel J. Cavalli voor Q. Laci Ajaccio
64' Wissel Toulouse Wissel A. Blin voor G. Imbula Toulouse
79' Wissel Ajaccio Wissel L. Pierre voor M. Maazou Ajaccio
84' Gele kaart Ajaccio Gele kaart voor Y. Boe-Kane Ajaccio
86' Wissel Toulouse Wissel C. Jean voor Somalia Toulouse
88' Doelpunt Toulouse Doelpunt J. Durmaz met assist van C. Jean Toulouse 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting Toulouse - Ajaccio
Opstellingen Toulouse - Ajaccio

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Toulouse - Ajaccio

Toulouse en Ajaccio treffen elkaar in de 38e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Benoît Bastien en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Toulouse en Ajaccio in de Ligue 1 vond plaats op 23 mei 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Toulouse. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Toulouse favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Ajaccio slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Toulouse 4
Winst Ajaccio 3
Gelijkspel 2
Totaal 9
Tags
Toulouse - Ajaccio Opstelling Toulouse Opstelling Ajaccio Live Toulouse - Ajaccio Live Toulouse - Ajaccio kijken Toulouse - Ajaccio kijken Live Toulouse - Ajaccio stream Toulouse - Ajaccio Fox Sports Nabeschouwing Toulouse - Ajaccio Uitslag Toulouse - Ajaccio Statistieken Toulouse - Ajaccio Ligue 1 2017/2018 Toulouse - Ajaccio wedden Toulouse - Ajaccio gokken Toulouse - Ajaccio Unibet