Nabeschouwing Amiens SC - Angers SCO (0-0) || Ligue 1

Dinsdag 8 januari 2019 - 19:00 uur

In de Ligue 1 neemt Amiens SC het dinsdag 8 januari 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Angers SCO. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Licorne in Amiens.

Via de Amiens SC - Angers SCO live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Amiens SC - Angers SCO (0-0)

In de Ligue 1 heeft de wedstrijd tussen Amiens SC en Angers SCO geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Amiens SC dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Amiens SC, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Johan Hamel niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Amiens SC - Angers SCO
Balbezit
60%
40%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
21
7
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
122
84
Gevaarlijke aanvallen
56
25
Passes
555
359
Overtredingen
13
7
Buitenspel
0
2
Corners
4
7
Wissels
2
3
LIVE Amiens SC - Angers SCO 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Amiens SC - Angers SCO teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
40' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor B. Santamaría Angers SCO
58' Wissel Angers SCO Wissel T. Mangani voor C. NDoye Angers SCO
77' Wissel Angers SCO Wissel A. Fulgini voor F. Tait Angers SCO
77' Wissel Amiens SC Wissel R. Kurzawa voor F. Otero Amiens SC
85' Wissel Angers SCO Wissel H. Manzala voor J. Reine-Adélaïde Angers SCO
91' Wissel Amiens SC Wissel S. Segarel voor S. Mendoza Amiens SC
Opstellingen Amiens SC - Angers SCO
De opstellingen van Amiens SC en Angers SCO zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Amiens SC gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Angers SCO zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Christophe Pélissier
Wissels Amiens SC
# Speler Pos.
16 Matthieu Dreyer K
18 Sanasi Sy V
19 Oualid El Hajjam V
25 Jordan Lefort V
17 Alexis Blin M
21 Rafał Kurzawa A
33 A
Formatie 5-4-1
Coach Stéphane Moulin
Voorbeschouwing Amiens SC - Angers SCO

Amiens SC en Angers SCO treffen elkaar in de 18e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Johan Hamel en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Amiens SC en Angers SCO elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Amiens SC 0
Winst Angers SCO 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Amiens SC op een 17e positie staat, terwijl we Angers SCO terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Amiens SC - Angers SCO Opstelling Amiens SC Opstelling Angers SCO Live Amiens SC - Angers SCO Live Amiens SC - Angers SCO kijken Amiens SC - Angers SCO kijken Live Amiens SC - Angers SCO stream Amiens SC - Angers SCO Fox Sports Nabeschouwing Amiens SC - Angers SCO Uitslag Amiens SC - Angers SCO Statistieken Amiens SC - Angers SCO Ligue 1 2018/2019 Amiens SC - Angers SCO wedden Amiens SC - Angers SCO gokken Amiens SC - Angers SCO Unibet