Nabeschouwing Amiens SC - Bordeaux (0-0) || Ligue 1

Zondag 31 maart 2019 - 15:00 uur

In de Ligue 1 neemt Amiens SC het zondag 31 maart 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Bordeaux. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Licorne in Amiens.

Via de Amiens SC - Bordeaux live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Amiens SC - Bordeaux (0-0)

In de Ligue 1 heeft de wedstrijd tussen Amiens SC en Bordeaux geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Amiens SC en Bordeaux gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Amiens SC, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Mikael Lesage niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Amiens SC - Bordeaux
Balbezit
54%
46%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
12
5
Schoten op doel
3
0
Aanvallen
137
84
Gevaarlijke aanvallen
58
27
Passes
403
350
Overtredingen
8
21
Buitenspel
3
1
Corners
7
1
Wissels
2
3
LIVE Amiens SC - Bordeaux 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Amiens SC - Bordeaux teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel Bordeaux Wissel Y. Sabaly voor Z. Youssouf Bordeaux
48' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor V. Jovanović Bordeaux
63' Wissel Bordeaux Wissel F. Kamano voor Y. Sankharé Bordeaux
64' Gele kaart Amiens SC Gele kaart voor A. Blin Amiens SC
75' Wissel Bordeaux Wissel J. Briand voor Y. Karamoh Bordeaux
75' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor F. Kamano Bordeaux
79' Wissel Amiens SC Wissel Q. Cornette voor F. Otero Amiens SC
82' Wissel Amiens SC Wissel E. Gnahoré voor C. Timite Amiens SC
87' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor N. de Préville Bordeaux
Opstellingen Amiens SC - Bordeaux
De opstellingen van Amiens SC en Bordeaux zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Amiens SC gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Bordeaux zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Christophe Pélissier
Formatie 4-4-1-1
Coach Paulo Manuel Carvalho de Sousa
Wissels Bordeaux
# Speler Pos.
24 Wissel
16 Gaëtan Poussin K
20 Youssouf Sabaly V
24 Albert Nicolas Lottin M
18 Jaroslav Plašil M
11 François Kamano A
27 Josh Maja A
7 Jimmy Briand A
Voorbeschouwing Amiens SC - Bordeaux

Amiens SC en Bordeaux treffen elkaar in de 30e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mikael Lesage en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Amiens SC en Bordeaux elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Amiens SC 0
Winst Bordeaux 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Amiens SC op een 17e positie staat, terwijl we Bordeaux terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Amiens SC - Bordeaux Opstelling Amiens SC Opstelling Bordeaux Live Amiens SC - Bordeaux Live Amiens SC - Bordeaux kijken Amiens SC - Bordeaux kijken Live Amiens SC - Bordeaux stream Amiens SC - Bordeaux Fox Sports Nabeschouwing Amiens SC - Bordeaux Uitslag Amiens SC - Bordeaux Statistieken Amiens SC - Bordeaux Ligue 1 2018/2019 Amiens SC - Bordeaux wedden Amiens SC - Bordeaux gokken Amiens SC - Bordeaux Unibet