Nabeschouwing Amiens SC - Guingamp (2-1) || Ligue 1

Vrijdag 24 mei 2019 - 21:05 uur

In de Ligue 1 neemt Amiens SC het vrijdag 24 mei 2019 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Guingamp. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Licorne in Amiens.

Via de Amiens SC - Guingamp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Amiens SC - Guingamp (2-1)

Het Ligue 1 duel tussen Amiens SC en Guingamp is onder leiding van scheidsrechter Amaury Delerue geëindigd in een 2-1 overwinning voor Amiens SC. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door S. Guirassy, waarmee Amiens SC met 1-0 de leiding nam. Amiens SC vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Ghoddos op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 66e minuut wist Guingamp de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via A. Mendy. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Guingamp kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Amaury Delerue, waardoor Amiens SC dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Amiens SC - Guingamp
Goals
2
1
Balbezit
37%
63%
Schoten totaal
19
16
Schoten op doel
9
4
Aanvallen
98
131
Gevaarlijke aanvallen
26
41
Passes
330
552
Overtredingen
7
15
Buitenspel
0
1
Corners
3
3
Wissels
3
3
LIVE Amiens SC - Guingamp 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Amiens SC - Guingamp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
14' Doelpunt Amiens SC Doelpunt S. Guirassy Amiens SC 1-0
46' Wissel Amiens SC Wissel K. Adénon voor P. Gouano Amiens SC
47' Doelpunt Amiens SC Doelpunt S. Ghoddos met assist van S. Guirassy Amiens SC 2-0
58' Wissel Guingamp Wissel M. Coco voor M. Thuram Guingamp
66' Doelpunt Guingamp Doelpunt A. Mendy met assist van Pedro Rebocho Guingamp 2-1
67' Wissel Guingamp Wissel N. Roux voor L. Phiri Guingamp
73' Wissel Amiens SC Wissel C. Timite voor F. Otero Amiens SC
74' Wissel Guingamp Wissel É. Didot voor A. Mendy Guingamp
82' Wissel Amiens SC Wissel E. Gnahoré voor M. Konaté Amiens SC
Opstellingen Amiens SC - Guingamp
De opstellingen van Amiens SC en Guingamp zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Amiens SC gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Guingamp zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Christophe Pélissier
Formatie 4-2-3-1
Coach Jocelyn Gourvennec
Wissels Guingamp
# Speler Pos.
1 Karl-Johan Johnsson K
13 Johan Larsson V
25 Cheick Omar Traoré V
24 Marcus Coco M
22 Étienne Didot M
26 Nolan Roux A
Voorbeschouwing Amiens SC - Guingamp

Amiens SC en Guingamp treffen elkaar in de 38e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Amaury Delerue en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Amiens SC en Guingamp elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Amiens SC 0
Winst Guingamp 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Amiens SC op een 17e positie staat, terwijl we Guingamp terugvinden op de 20e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Amiens SC - Guingamp Opstelling Amiens SC Opstelling Guingamp Live Amiens SC - Guingamp Live Amiens SC - Guingamp kijken Amiens SC - Guingamp kijken Live Amiens SC - Guingamp stream Amiens SC - Guingamp Fox Sports Nabeschouwing Amiens SC - Guingamp Uitslag Amiens SC - Guingamp Statistieken Amiens SC - Guingamp Ligue 1 2018/2019 Amiens SC - Guingamp wedden Amiens SC - Guingamp gokken Amiens SC - Guingamp Unibet