Nabeschouwing Amiens SC - Olympique Lyon (0-1) || Ligue 1

Zondag 27 januari 2019 - 17:00 uur

In de Ligue 1 neemt Amiens SC het zondag 27 januari 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Olympique Lyon. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Licorne in Amiens.

Via de Amiens SC - Olympique Lyon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Amiens SC - Olympique Lyon (0-1)

Het Ligue 1 duel tussen Amiens SC en Olympique Lyon is onder leiding van scheidsrechter Jérôme Miguelgorry geëindigd in een 0-1 overwinning voor Olympique Lyon. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door J. Denayer, waarmee Olympique Lyonnais met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Olympique Lyon dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Olympique Lyon uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Amiens SC - Olympique Lyon
Balbezit
35%
65%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
12
18
Schoten op doel
2
11
Aanvallen
100
127
Gevaarlijke aanvallen
40
58
Passes
301
554
Overtredingen
17
15
Buitenspel
3
0
Corners
3
4
Wissels
3
2
LIVE Amiens SC - Olympique Lyon 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Amiens SC - Olympique Lyon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
50' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt J. Denayer met assist van M. Depay Olympique Lyonnais 0-1
69' Wissel Amiens SC Wissel E. Gnahoré voor M. Bodmer Amiens SC
69' Wissel Amiens SC Wissel M. Konaté voor T. Monconduit Amiens SC
73' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor T. NDombèlé Olympique Lyonnais
76' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor L. Dubois Olympique Lyonnais
77' Wissel Olympique Lyonnais Wissel M. Terrier voor M. Cornet Olympique Lyonnais
82' Wissel Olympique Lyonnais Wissel L. Tousart voor H. Aouar Olympique Lyonnais
86' Gele kaart Amiens SC Gele kaart voor B. Dibassy Amiens SC
90' Wissel Amiens SC Wissel S. Sy voor F. Otero Amiens SC
92' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor M. Dembélé Olympique Lyonnais
Opstellingen Amiens SC - Olympique Lyon
De opstellingen van Amiens SC en Olympique Lyon zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Amiens SC gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Olympique Lyon zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-4-1-1
Coach Christophe Pélissier
Formatie 4-2-3-1
Coach Bruno Génésio
Voorbeschouwing Amiens SC - Olympique Lyon

Amiens SC en Olympique Lyon treffen elkaar in de 22e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jérôme Miguelgorry en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Amiens SC en Olympique Lyon elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Amiens SC 0
Winst Olympique Lyon 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Amiens SC op een 18e positie staat, terwijl we Olympique Lyon terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Amiens SC - Olympique Lyon Opstelling Amiens SC Opstelling Olympique Lyon Live Amiens SC - Olympique Lyon Live Amiens SC - Olympique Lyon kijken Amiens SC - Olympique Lyon kijken Live Amiens SC - Olympique Lyon stream Amiens SC - Olympique Lyon Fox Sports Nabeschouwing Amiens SC - Olympique Lyon Uitslag Amiens SC - Olympique Lyon Statistieken Amiens SC - Olympique Lyon Ligue 1 2018/2019 Amiens SC - Olympique Lyon wedden Amiens SC - Olympique Lyon gokken Amiens SC - Olympique Lyon Unibet