Nabeschouwing Angers SCO - Monaco (2-2) || Ligue 1 2018/2019

Zaterdag 2 maart 2019 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Angers SCO het zaterdag 2 maart 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Monaco. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Raymond-Kopa in Angers.

Via de Angers SCO - Monaco live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Angers SCO - Monaco (2-2)

De Ligue 1 2018/2019 wedstrijd tussen Angers SCO en Monaco geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door F. Tait, waarmee Angers SCO met 1-0 de leiding nam. Angers SCO vergrootte in de 45e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Tait op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 49e minuut wist Monaco de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via R. Falcao.

R. Falcao zette Monaco even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Antony Gautier toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Angers SCO - Monaco 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Angers SCO - Monaco teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor A. Bamba Angers SCO
22' Doelpunt Angers SCO Doelpunt F. Tait Angers SCO 1-0
45' Doelpunt Angers SCO Doelpunt F. Tait Angers SCO 2-0
49' Doelpunt Monaco Doelpunt R. Falcao met assist van A. Golovin Monaco 2-1
56' Gele kaart Monaco Gele kaart voor K. Glik Monaco
57' Wissel Angers SCO Wissel J. Reine-Adélaïde voor A. Fulgini Angers SCO
62' Gele kaart Monaco Gele kaart voor B. Badiashile Monaco
66' Wissel Monaco Wissel Carlos voor Rony Lopes Monaco
69' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor V. Manceau Angers SCO
71' Wissel Angers SCO Wissel F. El Melali voor T. Mangani Angers SCO
80' Penalty Monaco Penalty R. Falcao Monaco 2-2
81' Gele kaart Monaco Gele kaart voor R. Falcao Monaco
85' Wissel Monaco Wissel N. Chadli voor A. Golovin Monaco
85' Wissel Angers SCO Wissel R. Thomas voor S. Bahoken Angers SCO
Video hoogtepunten en samenvatting Angers SCO - Monaco
Opstellingen Angers SCO - Monaco
De opstellingen van Angers SCO en Monaco zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Angers SCO gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Monaco zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Angers SCO - Monaco

Angers SCO en Monaco treffen elkaar in de 27e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antony Gautier en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Angers SCO en Monaco in de Ligue 1 vond plaats op 25 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Angers SCO. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Monaco favoriet. 5 keer wist de ploeg van Angers SCO te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Angers SCO. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Angers SCO 2
Winst Monaco 5
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Angers SCO op een 12e positie staat, terwijl we Monaco terugvinden op de 16e plaats.