Nabeschouwing Angers SCO - Nantes (1-0) || Ligue 1 2018/2019

Zondag 20 januari 2019 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Angers SCO het zondag 20 januari 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Nantes. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Raymond-Kopa in Angers.

Via de Angers SCO - Nantes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Angers SCO - Nantes (1-0)

Het Ligue 1 duel tussen Angers SCO en Nantes is onder leiding van scheidsrechter Benoît Millot geëindigd in een 1-0 overwinning voor Angers SCO. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 93e minuut door A. Fulgini, waarmee Angers SCO met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Benoît Millot, waardoor Angers SCO de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Angers SCO - Nantes 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Angers SCO - Nantes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

48' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor C. NDoye Angers SCO
55' Wissel Angers SCO Wissel Cristian López voor J. Reine-Adélaïde Angers SCO
68' Wissel Angers SCO Wissel F. El Melali voor S. Bahoken Angers SCO
73' Gele kaart Nantes Gele kaart voor Andrei Girotto Nantes
75' Wissel Angers SCO Wissel A. Fulgini voor T. Mangani Angers SCO
78' Gele kaart Nantes Gele kaart voor Lucas Lima Nantes
82' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor M. Pavlović Angers SCO
83' Gele kaart Nantes Gele kaart voor R. Kolo Nantes
84' Wissel Nantes Wissel A. Limbombe voor C. Traoré Nantes
91' Wissel Nantes Wissel Boschilia voor R. Kolo Nantes
93' Doelpunt Angers SCO Doelpunt A. Fulgini met assist van F. El Melali Angers SCO 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting Angers SCO - Nantes
Opstellingen Angers SCO - Nantes
De opstellingen van Angers SCO en Nantes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Angers SCO gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Nantes zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Angers SCO - Nantes

Angers SCO en Nantes treffen elkaar in de 21e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Benoît Millot en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Angers SCO en Nantes in de Ligue 1 vond plaats op 24 november 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Nantes favoriet. 5 keer wist de ploeg van Angers SCO te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Angers SCO. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Angers SCO 0
Winst Nantes 5
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Angers SCO op een 15e positie staat, terwijl we Nantes terugvinden op de 14e plaats.