Nabeschouwing Angers SCO - Nice (3-0) || Ligue 1

Zaterdag 16 februari 2019 - 20:00 uur

In de Ligue 1 neemt Angers SCO het zaterdag 16 februari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Nice. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Raymond-Kopa in Angers.

Via de Angers SCO - Nice live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Angers SCO - Nice (3-0)

Het Ligue 1 duel tussen Angers SCO en Nice is onder leiding van scheidsrechter Frank Schneider geëindigd in een 3-0 overwinning voor Angers SCO. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 44 minuten. S. Bahoken maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Angers SCO vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Angers SCO vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Fulgini op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was Cristian López van Angers SCO die de 3-0 wist te maken in de 91e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Frank Schneider, waardoor Angers SCO dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Angers SCO - Nice
Goals
3
0
Balbezit
27%
73%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
12
13
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
80
156
Gevaarlijke aanvallen
32
58
Passes
293
826
Overtredingen
12
8
Buitenspel
4
2
Corners
8
5
Wissels
3
3
LIVE Angers SCO - Nice 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Angers SCO - Nice teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
14' Wissel Angers SCO Wissel F. Tait voor W. Kanga Angers SCO
43' Gele kaart Nice Gele kaart voor C. Jallet Nice
44' Penalty Angers SCO Penalty S. Bahoken Angers SCO 1-0
47' Doelpunt Angers SCO Doelpunt A. Fulgini met assist van A. Bamba Angers SCO 2-0
57' Wissel Nice Wissel J. Makengo voor E. Sylvestre Nice
63' Wissel Nice Wissel P. Lees Melou voor C. Jallet Nice
72' Gele kaart Nice Gele kaart voor P. Burner Nice
73' Wissel Angers SCO Wissel J. Reine-Adélaïde voor S. Bahoken Angers SCO
75' Wissel Nice Wissel L. Diaby voor I. Ganago Nice
84' Wissel Angers SCO Wissel Cristian López voor A. Fulgini Angers SCO
91' Doelpunt Angers SCO Doelpunt Cristian López met assist van I. Traoré Angers SCO 3-0
Opstellingen Angers SCO - Nice
De opstellingen van Angers SCO en Nice zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Angers SCO gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Nice zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Stéphane Moulin
Formatie 4-3-3
Coach Patrick Vieira
Voorbeschouwing Angers SCO - Nice

Angers SCO en Nice treffen elkaar in de 25e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Frank Schneider en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Angers SCO en Nice elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Angers SCO 0
Winst Nice 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Angers SCO op een 12e positie staat, terwijl we Nice terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Angers SCO - Nice Opstelling Angers SCO Opstelling Nice Live Angers SCO - Nice Live Angers SCO - Nice kijken Angers SCO - Nice kijken Live Angers SCO - Nice stream Angers SCO - Nice Fox Sports Nabeschouwing Angers SCO - Nice Uitslag Angers SCO - Nice Statistieken Angers SCO - Nice Ligue 1 2018/2019 Angers SCO - Nice wedden Angers SCO - Nice gokken Angers SCO - Nice Unibet