Nabeschouwing Angers SCO - Reims (1-1) || Ligue 1

Zondag 28 april 2019 - 15:00 uur

In de Ligue 1 neemt Angers SCO het zondag 28 april 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Reims. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Raymond-Kopa in Angers.

Via de Angers SCO - Reims live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Angers SCO - Reims (1-1)

In de Ligue 1 heeft de wedstrijd tussen Angers SCO en Reims geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 63e minuut door M. Cafaro, waarmee Reims met 0-1 de leiding nam. Angers SCO kwam na 71 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van V. Manceau, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Angers SCO - Reims
Goals
1
1
Balbezit
57%
43%
Gele kaarten
0
3
Schoten totaal
10
5
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
152
86
Gevaarlijke aanvallen
57
17
Passes
610
446
Overtredingen
6
16
Buitenspel
2
1
Corners
4
0
Wissels
3
3
LIVE Angers SCO - Reims 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Angers SCO - Reims teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
19' Gele kaart Reims Gele kaart voor Y. Abdelhamid Reims
56' Gele kaart Reims Gele kaart voor T. Foket Reims
60' Wissel Reims Wissel S. Ojo voor Moreto Cassamã Reims
63' Doelpunt Reims Doelpunt M. Cafaro met assist van A. Zeneli Reims 0-1
66' Wissel Angers SCO Wissel W. Kanga voor S. Bahoken Angers SCO
69' Wissel Angers SCO Wissel V. Pajot voor T. Mangani Angers SCO
71' Doelpunt Angers SCO Doelpunt V. Manceau Angers SCO 1-1
75' Wissel Angers SCO Wissel M. Pavlović voor R. Thomas Angers SCO
79' Wissel Reims Wissel A. Disasi voor A. Zeneli Reims
88' Gele kaart Reims Gele kaart voor A. Baba Reims
89' Wissel Reims Wissel M. Doumbia voor M. Cafaro Reims
Opstellingen Angers SCO - Reims
De opstellingen van Angers SCO en Reims zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Angers SCO gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Reims zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Stéphane Moulin
Formatie 4-2-3-1
Coach David Guion
Wissels Reims
# Speler Pos.
30 Nicolas Lemaître K
6 Axel Disasi V
13 Hassane Kamara M
25 Moussa Doumbia M
8 Marvin Martin M
11 Oluwaseyi Babajide Ojo M
10 Hyun-Jun Suk A
Voorbeschouwing Angers SCO - Reims

Angers SCO en Reims treffen elkaar in de 34e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Karim Abed en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Angers SCO en Reims elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Angers SCO 0
Winst Reims 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Angers SCO op een 12e positie staat, terwijl we Reims terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Angers SCO - Reims Opstelling Angers SCO Opstelling Reims Live Angers SCO - Reims Live Angers SCO - Reims kijken Angers SCO - Reims kijken Live Angers SCO - Reims stream Angers SCO - Reims Fox Sports Nabeschouwing Angers SCO - Reims Uitslag Angers SCO - Reims Statistieken Angers SCO - Reims Ligue 1 2018/2019 Angers SCO - Reims wedden Angers SCO - Reims gokken Angers SCO - Reims Unibet