Nabeschouwing Bordeaux - Caen (0-0) || Ligue 1

Zondag 11 november 2018 - 15:00 uur

In de Ligue 1 neemt Bordeaux het zondag 11 november 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Caen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Matmut-Atlantique in Bordeaux.

Via de Bordeaux - Caen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bordeaux - Caen (0-0)

In de Ligue 1 heeft de wedstrijd tussen Bordeaux en Caen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Bordeaux en Caen gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Bordeaux, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Nicolas Rainville niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Bordeaux - Caen
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
4
3
Schoten totaal
16
9
Schoten op doel
6
1
Aanvallen
120
110
Gevaarlijke aanvallen
43
38
Passes
487
374
Overtredingen
12
14
Buitenspel
4
3
Corners
3
6
Wissels
3
3
LIVE Bordeaux - Caen 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bordeaux - Caen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
20' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor Sergi Palencia Bordeaux
21' Gele kaart Caen Gele kaart voor B. Sankoh Caen
28' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor L. Lerager Bordeaux
30' Gele kaart Caen Gele kaart voor A. Mbengue Caen
44' Gele kaart Caen Gele kaart voor F. Guilbert Caen
44' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor F. Kamano Bordeaux
54' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor A. Tchouaméni Bordeaux
59' Wissel Bordeaux Wissel A. Cornelius voor J. Briand Bordeaux
59' Wissel Bordeaux Wissel N. de Préville voor S. Kalu Bordeaux
64' Wissel Caen Wissel M. Tchokounté voor S. Khaoui Caen
72' Wissel Bordeaux Wissel V. Vada voor A. Tchouaméni Bordeaux
75' Wissel Caen Wissel Y. Armougom voor E. Crivelli Caen
82' Wissel Caen Wissel C. Ninga voor B. Sankoh Caen
Opstellingen Bordeaux - Caen
De opstellingen van Bordeaux en Caen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bordeaux gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Caen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Bordeaux - Caen

Bordeaux en Caen treffen elkaar in de 13e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nicolas Rainville en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Bordeaux en Caen elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Bordeaux 0
Winst Caen 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bordeaux op een 11e positie staat, terwijl we Caen terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Bordeaux - Caen Opstelling Bordeaux Opstelling Caen Live Bordeaux - Caen Live Bordeaux - Caen kijken Bordeaux - Caen kijken Live Bordeaux - Caen stream Bordeaux - Caen Fox Sports Nabeschouwing Bordeaux - Caen Uitslag Bordeaux - Caen Statistieken Bordeaux - Caen Ligue 1 2018/2019 Bordeaux - Caen wedden Bordeaux - Caen gokken Bordeaux - Caen Unibet