Nabeschouwing Bordeaux - Guingamp (0-0) || Ligue 1

Woensdag 20 februari 2019 - 19:00 uur

In de Ligue 1 neemt Bordeaux het woensdag 20 februari 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Guingamp. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Matmut-Atlantique in Bordeaux.

Via de Bordeaux - Guingamp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bordeaux - Guingamp (0-0)

In de Ligue 1 heeft de wedstrijd tussen Bordeaux en Guingamp geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Bordeaux dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Bordeaux, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Willy Delajod niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Bordeaux - Guingamp
Balbezit
64%
36%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
11
13
Schoten op doel
4
1
Aanvallen
149
112
Gevaarlijke aanvallen
66
40
Passes
565
300
Overtredingen
7
12
Buitenspel
0
2
Corners
8
7
Wissels
3
3
LIVE Bordeaux - Guingamp 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bordeaux - Guingamp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
36' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor V. Jovanović Bordeaux
46' Wissel Bordeaux Wissel A. Cornelius voor J. Maja Bordeaux
60' Wissel Guingamp Wissel M. Coco voor N. Benezet Guingamp
62' Wissel Bordeaux Wissel Y. Adli voor Otávio Bordeaux
72' Wissel Guingamp Wissel R. Rodelin voor N. Roux Guingamp
74' Wissel Bordeaux Wissel F. Kamano voor Y. Karamoh Bordeaux
77' Gele kaart Guingamp Gele kaart voor L. Phiri Guingamp
83' Wissel Guingamp Wissel É. Didot voor L. Blas Guingamp
91' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor A. Cornelius Bordeaux
92' Gele kaart Guingamp Gele kaart voor L. Deaux Guingamp
Opstellingen Bordeaux - Guingamp
De opstellingen van Bordeaux en Guingamp zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bordeaux gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Guingamp zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Éric Bedouet
Formatie 4-2-3-1
Coach Vincent Rautureau
Wissels Guingamp
# Speler Pos.
1 Karl-Johan Johnsson K
13 Johan Larsson V
2 Jordan Ikoko V
18 Guessouma Fofana M
22 Étienne Didot M
24 Marcus Coco M
23 Ronny Rodelin A
Voorbeschouwing Bordeaux - Guingamp

Bordeaux en Guingamp treffen elkaar in de 23e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Willy Delajod en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Bordeaux en Guingamp elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Bordeaux 0
Winst Guingamp 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bordeaux op een 13e positie staat, terwijl we Guingamp terugvinden op de 20e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Bordeaux - Guingamp Opstelling Bordeaux Opstelling Guingamp Live Bordeaux - Guingamp Live Bordeaux - Guingamp kijken Bordeaux - Guingamp kijken Live Bordeaux - Guingamp stream Bordeaux - Guingamp Fox Sports Nabeschouwing Bordeaux - Guingamp Uitslag Bordeaux - Guingamp Statistieken Bordeaux - Guingamp Ligue 1 2018/2019 Bordeaux - Guingamp wedden Bordeaux - Guingamp gokken Bordeaux - Guingamp Unibet