Nabeschouwing Bordeaux - Nîmes (3-3) || Ligue 1 2018/2019

Zondag 16 september 2018 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Bordeaux het zondag 16 september 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Nîmes. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Matmut-Atlantique in Bordeaux.

Via de Bordeaux - Nîmes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bordeaux - Nîmes (3-3)

De Ligue 1 2018/2019 wedstrijd tussen Bordeaux en Nîmes geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door J. Briand, waarmee Bordeaux met 1-0 de leiding nam. Nîmes kwam in de 31e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van B. Guillaume, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 45e minuut zette A. Bobichon zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Nîmes de leiding in de wedstrijd nam.

Na 56 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat J. Briand de 2-2 maakte voor Bordeaux. Bordeaux leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 57 minuten op voorsprong na een goal van S. Kalu: 3-2. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Nîmes. In de 78e minuut was het U. Bozok die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Antony Gautier en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Bordeaux - Nîmes 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bordeaux - Nîmes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Bordeaux Doelpunt J. Briand met assist van Y. Sankharé Bordeaux 1-0
31' Doelpunt Nîmes Doelpunt B. Guillaume met assist van U. Bozok Nîmes 1-1
45' Doelpunt Nîmes Doelpunt A. Bobichon Nîmes 1-2
50' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor Sergi Palencia Bordeaux
56' Doelpunt Bordeaux Doelpunt J. Briand met assist van Sergi Palencia Bordeaux 2-2
57' Doelpunt Bordeaux Doelpunt S. Kalu met assist van J. Plašil Bordeaux 3-2
59' Wissel Nîmes Wissel C. Dépres voor B. Guillaume Nîmes
69' Wissel Bordeaux Wissel Y. Sabaly voor M. Poundjé Bordeaux
70' Wissel Nîmes Wissel F. Maouassa voor S. Thioub Nîmes
72' Wissel Bordeaux Wissel A. Cornelius voor J. Briand Bordeaux
78' Doelpunt Nîmes Doelpunt U. Bozok met assist van R. Ripart Nîmes 3-3
80' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor J. Plašil Bordeaux
86' Wissel Bordeaux Wissel N. de Préville voor Y. Sankharé Bordeaux
93' Wissel Nîmes Wissel L. Landre voor U. Bozok Nîmes
Video hoogtepunten en samenvatting Bordeaux - Nîmes
Opstellingen Bordeaux - Nîmes
De opstellingen van Bordeaux en Nîmes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bordeaux gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Nîmes zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Bordeaux - Nîmes

Bordeaux en Nîmes treffen elkaar in de 5e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antony Gautier en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Bordeaux en Nîmes elkaar treffen in de Ligue 1.

Winst Bordeaux 0
Winst Nîmes 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bordeaux op een 19e positie staat, terwijl we Nîmes terugvinden op de 10e plaats.