Nabeschouwing Bordeaux - Reims (0-1) || Ligue 1

Zaterdag 18 mei 2019 - 21:00 uur

In de Ligue 1 neemt Bordeaux het zaterdag 18 mei 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Reims. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Matmut-Atlantique in Bordeaux.

Via de Bordeaux - Reims live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bordeaux - Reims (0-1)

Het Ligue 1 duel tussen Bordeaux en Reims is onder leiding van scheidsrechter Eric Wattellier geëindigd in een 0-1 overwinning voor Reims. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Reims kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van Suk Hyun-Jun. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Reims.

Wedstrijdstatistieken Bordeaux - Reims
Balbezit
66%
34%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
13
9
Schoten op doel
4
2
Aanvallen
136
90
Gevaarlijke aanvallen
58
31
Passes
606
310
Overtredingen
11
15
Buitenspel
1
5
Corners
10
0
Wissels
3
3
LIVE Bordeaux - Reims 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bordeaux - Reims teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
2' Doelpunt Reims Doelpunt Suk Hyun-Jun Reims 0-1
46' Wissel Bordeaux Wissel Y. Benrahou voor T. Bašić Bordeaux
61' Wissel Bordeaux Wissel S. Kalu voor F. Kamano Bordeaux
68' Wissel Reims Wissel R. Oudin voor M. Cafaro Reims
68' Wissel Bordeaux Wissel Y. Karamoh voor Y. Adli Bordeaux
74' Wissel Reims Wissel P. Chavarría voor Suk Hyun-Jun Reims
85' Wissel Reims Wissel A. Disasi voor M. Doumbia Reims
92' Gele kaart Reims Gele kaart voor T. Foket Reims
Opstellingen Bordeaux - Reims
De opstellingen van Bordeaux en Reims zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bordeaux gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Reims zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Paulo Manuel Carvalho de Sousa
Formatie 4-2-3-1
Coach David Guion
Wissels Reims
# Speler Pos.
30 Nicolas Lemaître K
6 Axel Disasi V
8 Marvin Martin M
18 Rémi Oudin M
26 Nolan Mbemba M
17 Arbër Zeneli A
12 Pablo Chavarría A
Voorbeschouwing Bordeaux - Reims

Bordeaux en Reims treffen elkaar in de 37e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Eric Wattellier en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Bordeaux en Reims elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Bordeaux 0
Winst Reims 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bordeaux op een 14e positie staat, terwijl we Reims terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Bordeaux - Reims Opstelling Bordeaux Opstelling Reims Live Bordeaux - Reims Live Bordeaux - Reims kijken Bordeaux - Reims kijken Live Bordeaux - Reims stream Bordeaux - Reims Fox Sports Nabeschouwing Bordeaux - Reims Uitslag Bordeaux - Reims Statistieken Bordeaux - Reims Ligue 1 2018/2019 Bordeaux - Reims wedden Bordeaux - Reims gokken Bordeaux - Reims Unibet