Nabeschouwing Bordeaux - Rennes (1-1) || Ligue 1

Zondag 17 maart 2019 - 17:00 uur

In de Ligue 1 neemt Bordeaux het zondag 17 maart 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Rennes. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Matmut-Atlantique in Bordeaux.

Via de Bordeaux - Rennes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bordeaux - Rennes (1-1)

In de Ligue 1 heeft de wedstrijd tussen Bordeaux en Rennes geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door F. Kamano, waarmee Bordeaux met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Rennes het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 92e minuut was het namelijk M. Niang die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Bordeaux - Rennes
Goals
1
1
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
14
10
Schoten op doel
4
3
Aanvallen
92
111
Gevaarlijke aanvallen
47
70
Passes
378
404
Overtredingen
13
11
Buitenspel
0
3
Corners
3
9
Wissels
3
2
LIVE Bordeaux - Rennes 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bordeaux - Rennes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
14' Gele kaart Rennes Gele kaart voor B. Bourigeaud Rennes
29' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor V. Jovanović Bordeaux
56' Gele kaart Rennes Gele kaart voor D. Da Silva Rennes
59' Doelpunt Bordeaux Doelpunt F. Kamano Bordeaux 1-0
64' Wissel Bordeaux Wissel J. Plašil voor F. Kamano Bordeaux
65' Wissel Rennes Wissel C. Grenier voor B. Bourigeaud Rennes
68' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor T. Bašić Bordeaux
81' Wissel Rennes Wissel R. Del Castillo voor J. Lea Siliki Rennes
85' Gele kaart Rennes Gele kaart voor H. Traoré Rennes
85' Wissel Bordeaux Wissel Sergi Palencia voor Y. Sabaly Bordeaux
91' Wissel Bordeaux Wissel Y. Sankharé voor J. Briand Bordeaux
92' Doelpunt Rennes Doelpunt M. Niang Rennes 1-1
Opstellingen Bordeaux - Rennes
De opstellingen van Bordeaux en Rennes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bordeaux gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Rennes zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Julien Stéphan
Voorbeschouwing Bordeaux - Rennes

Bordeaux en Rennes treffen elkaar in de 29e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Eric Wattellier en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Bordeaux en Rennes elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Bordeaux 0
Winst Rennes 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bordeaux op een 13e positie staat, terwijl we Rennes terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Bordeaux - Rennes Opstelling Bordeaux Opstelling Rennes Live Bordeaux - Rennes Live Bordeaux - Rennes kijken Bordeaux - Rennes kijken Live Bordeaux - Rennes stream Bordeaux - Rennes Fox Sports Nabeschouwing Bordeaux - Rennes Uitslag Bordeaux - Rennes Statistieken Bordeaux - Rennes Ligue 1 2018/2019 Bordeaux - Rennes wedden Bordeaux - Rennes gokken Bordeaux - Rennes Unibet