Nabeschouwing Bordeaux - Toulouse (2-1) || Ligue 1

Zondag 17 februari 2019 - 15:00 uur

In de Ligue 1 neemt Bordeaux het zondag 17 februari 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Toulouse. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Matmut-Atlantique in Bordeaux.

Via de Bordeaux - Toulouse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bordeaux - Toulouse (2-1)

Het Ligue 1 duel tussen Bordeaux en Toulouse is onder leiding van scheidsrechter Hakim Ben El Hadj geëindigd in een 2-1 overwinning voor Bordeaux. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Bordeaux kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van T. Bašić. Toulouse kwam in de 70e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Y. Cahuzac, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 82e minuut zette J. Briand zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Bordeaux de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Hakim Ben El Hadj, waardoor Bordeaux dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Bordeaux - Toulouse
Goals
2
1
Balbezit
42%
58%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
8
20
Schoten op doel
4
5
Aanvallen
93
133
Gevaarlijke aanvallen
39
55
Passes
316
447
Overtredingen
14
20
Buitenspel
2
1
Corners
7
6
Wissels
3
3
LIVE Bordeaux - Toulouse 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bordeaux - Toulouse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
2' Doelpunt Bordeaux Doelpunt T. Bašić met assist van F. Kamano Bordeaux 1-0
29' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor Y. Cahuzac Toulouse
38' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor I. Sangaré Toulouse
52' Wissel Toulouse Wissel J. Durmaz voor Manu García Toulouse
67' Wissel Bordeaux Wissel A. Cornelius voor J. Maja Bordeaux
68' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor Sergi Palencia Bordeaux
70' Doelpunt Toulouse Doelpunt Y. Cahuzac met assist van I. Sangaré Toulouse 1-1
75' Wissel Bordeaux Wissel N. de Préville voor F. Kamano Bordeaux
77' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor V. Jovanović Bordeaux
80' Wissel Toulouse Wissel N. Mubele voor C. Jean Toulouse
82' Doelpunt Bordeaux Doelpunt J. Briand Bordeaux 2-1
87' Wissel Toulouse Wissel A. Leya voor B. Diakité Toulouse
90' Wissel Bordeaux Wissel Y. Adli voor T. Bašić Bordeaux
Opstellingen Bordeaux - Toulouse
De opstellingen van Bordeaux en Toulouse zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bordeaux gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Toulouse zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Éric Bedouet
Formatie 4-2-3-1
Coach Alain Casanova
Voorbeschouwing Bordeaux - Toulouse

Bordeaux en Toulouse treffen elkaar in de 25e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hakim Ben El Hadj en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Bordeaux en Toulouse elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Bordeaux 0
Winst Toulouse 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bordeaux op een 13e positie staat, terwijl we Toulouse terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Bordeaux - Toulouse Opstelling Bordeaux Opstelling Toulouse Live Bordeaux - Toulouse Live Bordeaux - Toulouse kijken Bordeaux - Toulouse kijken Live Bordeaux - Toulouse stream Bordeaux - Toulouse Fox Sports Nabeschouwing Bordeaux - Toulouse Uitslag Bordeaux - Toulouse Statistieken Bordeaux - Toulouse Ligue 1 2018/2019 Bordeaux - Toulouse wedden Bordeaux - Toulouse gokken Bordeaux - Toulouse Unibet