Nabeschouwing Caen - Amiens SC (1-0) || Ligue 1 2018/2019

Zaterdag 29 september 2018 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Caen het zaterdag 29 september 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Amiens SC. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Michel d'Ornano in Caen.

Via de Caen - Amiens SC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Caen - Amiens SC (1-0)

Het Ligue 1 duel tussen Caen en Amiens SC is onder leiding van scheidsrechter Benoît Bastien geëindigd in een 1-0 overwinning voor Caen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 40 minuten. C. Ninga maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Caen vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. In de 69e minuut kreeg E. Gnahoré van Amiens SC voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Amiens SC de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Caen.

LIVE Caen - Amiens SC 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Caen - Amiens SC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Amiens SC Gele kaart voor E. Gnahoré Amiens SC
40' Penalty Caen Penalty C. Ninga Caen 1-0
46' Wissel Amiens SC Wissel M. Bodmer voor R. Kurzawa Amiens SC
48' Gele kaart Caen Gele kaart voor F. Fajr Caen
67' Wissel Caen Wissel E. Crivelli voor C. Beauvue Caen
67' Wissel Caen Wissel S. Khaoui voor M. Tchokounté Caen
69' Tweede gele kaart Amiens SC Tweede gele kaart voor E. Gnahoré Amiens SC
73' Wissel Amiens SC Wissel E. Krafth voor O. El Hajjam Amiens SC
73' Wissel Amiens SC Wissel Ganso voor S. Ghoddos Amiens SC
83' Wissel Caen Wissel S. Peeters voor C. Ninga Caen
95' Gele kaart Caen Gele kaart voor E. Crivelli Caen
Video hoogtepunten en samenvatting Caen - Amiens SC
Opstellingen Caen - Amiens SC
De opstellingen van Caen en Amiens SC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Caen gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Amiens SC zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Caen - Amiens SC

Caen en Amiens SC treffen elkaar in de 8e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Benoît Bastien en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Caen en Amiens SC in de Ligue 1 vond plaats op 7 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Amiens SC. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Caen als Amiens SC wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Caen 1
Winst Amiens SC 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Caen op een 16e positie staat, terwijl we Amiens SC terugvinden op de 15e plaats.