Nabeschouwing Caen - Bordeaux (0-1) || Ligue 1 2018/2019

Vrijdag 24 mei 2019 - 21:05 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Caen het vrijdag 24 mei 2019 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Bordeaux. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Michel d'Ornano in Caen.

Via de Caen - Bordeaux live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Caen - Bordeaux (0-1)

Het Ligue 1 duel tussen Caen en Bordeaux is onder leiding van scheidsrechter Clément Turpin geëindigd in een 0-1 overwinning voor Bordeaux. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door Y. Sankharé, waarmee Bordeaux met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Bordeaux dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Bordeaux.

LIVE Caen - Bordeaux 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Caen - Bordeaux teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Bordeaux Doelpunt Y. Sankharé met assist van Sergi Palencia Bordeaux 0-1
45' Wissel Bordeaux Wissel I. Lewczuk voor Pablo Bordeaux
53' Wissel Caen Wissel S. Khaoui voor H. Moussaki Caen
65' Wissel Caen Wissel C. Beauvue voor M. Tchokounté Caen
67' Wissel Bordeaux Wissel S. Kalu voor Y. Sankharé Bordeaux
76' Wissel Caen Wissel Y. Armougom voor E. Imorou Caen
77' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor Otávio Bordeaux
79' Gele kaart Caen Gele kaart voor C. Ninga Caen
80' Wissel Bordeaux Wissel T. Bašić voor F. Kamano Bordeaux
Video hoogtepunten en samenvatting Caen - Bordeaux
Opstellingen Caen - Bordeaux
De opstellingen van Caen en Bordeaux zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Caen gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Bordeaux zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Caen - Bordeaux

Caen en Bordeaux treffen elkaar in de 38e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Clément Turpin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Caen en Bordeaux in de Ligue 1 vond plaats op 11 november 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide ploegen is Caen favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Bordeaux slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Caen 7
Winst Bordeaux 6
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Caen op een 18e positie staat, terwijl we Bordeaux terugvinden op de 14e plaats.