Nabeschouwing Caen - Bordeaux (0-1) || Ligue 1

Vrijdag 24 mei 2019 - 21:05 uur

In de Ligue 1 neemt Caen het vrijdag 24 mei 2019 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Bordeaux. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Michel d'Ornano in Caen.

Via de Caen - Bordeaux live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Caen - Bordeaux (0-1)

Het Ligue 1 duel tussen Caen en Bordeaux is onder leiding van scheidsrechter Clément Turpin geëindigd in een 0-1 overwinning voor Bordeaux. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door Y. Sankharé, waarmee Bordeaux met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Bordeaux dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Bordeaux.

Wedstrijdstatistieken Caen - Bordeaux
Balbezit
37%
63%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
14
12
Schoten op doel
1
5
Aanvallen
129
142
Gevaarlijke aanvallen
66
41
Passes
338
586
Overtredingen
21
22
Buitenspel
2
1
Corners
6
3
Wissels
3
3
LIVE Caen - Bordeaux 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Caen - Bordeaux teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
19' Doelpunt Bordeaux Doelpunt Y. Sankharé met assist van Sergi Palencia Bordeaux 0-1
45' Wissel Bordeaux Wissel I. Lewczuk voor Pablo Bordeaux
53' Wissel Caen Wissel S. Khaoui voor H. Moussaki Caen
65' Wissel Caen Wissel C. Beauvue voor M. Tchokounté Caen
67' Wissel Bordeaux Wissel S. Kalu voor Y. Sankharé Bordeaux
76' Wissel Caen Wissel Y. Armougom voor E. Imorou Caen
77' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor Otávio Bordeaux
79' Gele kaart Caen Gele kaart voor C. Ninga Caen
80' Wissel Bordeaux Wissel T. Bašić voor F. Kamano Bordeaux
Opstellingen Caen - Bordeaux
De opstellingen van Caen en Bordeaux zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Caen gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Bordeaux zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Fabien Mercadal
Formatie 3-4-2-1
Coach Paulo Manuel Carvalho de Sousa
Wissels Bordeaux
# Speler Pos.
1 Benoît Costil K
29 Maxime Poundjé V
6 Igor Lewczuk V
35 Yassine Benrahou M
26 Toma Bašić M
26 Josip Bašić M
28 Zaydou Youssouf M
10 Samuel Kalu Ojim A
Voorbeschouwing Caen - Bordeaux

Caen en Bordeaux treffen elkaar in de 38e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Clément Turpin en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Caen en Bordeaux elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Caen 0
Winst Bordeaux 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Caen op een 18e positie staat, terwijl we Bordeaux terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Caen - Bordeaux Opstelling Caen Opstelling Bordeaux Live Caen - Bordeaux Live Caen - Bordeaux kijken Caen - Bordeaux kijken Live Caen - Bordeaux stream Caen - Bordeaux Fox Sports Nabeschouwing Caen - Bordeaux Uitslag Caen - Bordeaux Statistieken Caen - Bordeaux Ligue 1 2018/2019 Caen - Bordeaux wedden Caen - Bordeaux gokken Caen - Bordeaux Unibet