Nabeschouwing Caen - Lille (1-3) || Ligue 1

Vrijdag 11 januari 2019 - 19:00 uur

In de Ligue 1 neemt Caen het vrijdag 11 januari 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Lille. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Michel d'Ornano in Caen.

Via de Caen - Lille live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Caen - Lille (1-3)

Het Ligue 1 duel tussen Caen en Lille is onder leiding van scheidsrechter Thomas Léonard geëindigd in een 1-3 overwinning voor Lille. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door N. Pépé, waarmee Lille met 0-1 de leiding nam. Lille vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Rafael Leão op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 84e minuut moest Lille verder met een man minder nadat M. Çelik een rode kaart had gekregen.

In de 92e minuut volgde een derde treffer van Lille, waarmee Luiz Araujo zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Thomas Léonard, waardoor Lille dankzij een 1-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Caen - Lille
Goals
1
3
Balbezit
56%
44%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
9
12
Schoten op doel
3
7
Aanvallen
127
99
Gevaarlijke aanvallen
49
16
Passes
454
359
Overtredingen
14
18
Corners
4
2
Wissels
3
3
LIVE Caen - Lille 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Caen - Lille teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Doelpunt Lille Doelpunt N. Pépé met assist van Thiago Mendes Lille 0-1
15' Gele kaart Lille Gele kaart voor A. Soumaoro Lille
20' Doelpunt Lille Doelpunt Rafael Leão met assist van N. Pépé Lille 0-2
21' Gele kaart Caen Gele kaart voor E. Crivelli Caen
42' Gele kaart Caen Gele kaart voor I. Diomandé Caen
44' Gele kaart Caen Gele kaart voor F. Guilbert Caen
65' Wissel Caen Wissel Y. Bammou voor C. Beauvue Caen
76' Wissel Lille Wissel B. Soumaré voor Thiago Mendes Lille
81' Wissel Lille Wissel Luiz Araujo voor J. Ikoné Lille
84' Rode kaart Lille Rode kaart voor M. Çelik Lille
88' Wissel Lille Wissel J. Pied voor Rafael Leão Lille
89' Wissel Caen Wissel M. Tchokounté voor I. Diomandé Caen
89' Wissel Caen Wissel M. Tchokounté voor I. Diomandé Caen
92' Doelpunt Lille Doelpunt Luiz Araujo met assist van N. Pépé Lille 0-3
Opstellingen Caen - Lille
De opstellingen van Caen en Lille zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Caen gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Lille zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Fabien Mercadal
Voorbeschouwing Caen - Lille

Caen en Lille treffen elkaar in de 20e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Thomas Léonard en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Caen en Lille elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Caen 0
Winst Lille 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Caen op een 16e positie staat, terwijl we Lille terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Caen - Lille Opstelling Caen Opstelling Lille Live Caen - Lille Live Caen - Lille kijken Caen - Lille kijken Live Caen - Lille stream Caen - Lille Fox Sports Nabeschouwing Caen - Lille Uitslag Caen - Lille Statistieken Caen - Lille Ligue 1 2018/2019 Caen - Lille wedden Caen - Lille gokken Caen - Lille Unibet