Nabeschouwing Caen - Monaco (0-1) || Ligue 1

Zaterdag 24 november 2018 - 20:00 uur

In de Ligue 1 neemt Caen het zaterdag 24 november 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Monaco. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Michel d'Ornano (Caen) in .

Via de Caen - Monaco live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Caen - Monaco (0-1)

Het Ligue 1 duel tussen Caen en Monaco is onder leiding van scheidsrechter Thomas Léonard geëindigd in een 0-1 overwinning voor Monaco. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 55e minuut door R. Falcao, waarmee Monaco met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Monaco uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Caen - Monaco
Balbezit
45%
55%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
9
10
Schoten op doel
1
4
Aanvallen
116
91
Gevaarlijke aanvallen
47
24
Passes
394
503
Overtredingen
16
20
Buitenspel
4
1
Corners
7
4
Wissels
3
3
LIVE Caen - Monaco 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Caen - Monaco teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
39' Gele kaart Caen Gele kaart voor C. Ninga Caen
52' Gele kaart Caen Gele kaart voor P. Baysse Caen
55' Doelpunt Monaco Doelpunt R. Falcao Monaco 0-1
58' Wissel Caen Wissel E. Joseph voor C. Ninga Caen
59' Wissel Monaco Wissel Pelé voor S. Diop Monaco
62' Wissel Caen Wissel S. Khaoui voor J. Deminguet Caen
72' Wissel Caen Wissel Y. Bammou voor C. Beauvue Caen
76' Wissel Monaco Wissel S. Grandsir voor N. Chadli Monaco
77' Gele kaart Monaco Gele kaart voor A. Golovin Monaco
81' Wissel Monaco Wissel M. Sylla voor R. Falcao Monaco
96' Gele kaart Monaco Gele kaart voor R. Pierre-Gabriel Monaco
97' Gele kaart Monaco Gele kaart voor Y. Aït Bennasser Monaco
Opstellingen Caen - Monaco
De opstellingen van Caen en Monaco zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Caen gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Monaco zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach
Voorbeschouwing Caen - Monaco

Caen en Monaco treffen elkaar in de 14e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Thomas Léonard en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Caen en Monaco elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Caen 0
Winst Monaco 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Caen op een 17e positie staat, terwijl we Monaco terugvinden op de 19e plaats.

Tags
Caen - Monaco Opstelling Caen Opstelling Monaco Live Caen - Monaco Live Caen - Monaco kijken Caen - Monaco kijken Live Caen - Monaco stream Caen - Monaco Fox Sports Nabeschouwing Caen - Monaco Uitslag Caen - Monaco Statistieken Caen - Monaco Ligue 1 2018/2019 Caen - Monaco wedden Caen - Monaco gokken Caen - Monaco Unibet