Nabeschouwing Dijon - Angers SCO (1-3) || Ligue 1 2018/2019

Zaterdag 15 september 2018 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Dijon het zaterdag 15 september 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Angers SCO. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Gaston-Gérard in Dijon.

Via de Dijon - Angers SCO live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dijon - Angers SCO (1-3)

Het Ligue 1 duel tussen Dijon en Angers SCO is onder leiding van scheidsrechter Hakim Ben El Hadj geëindigd in een 1-3 overwinning voor Angers SCO. Na 45 minuten stond er een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door W. Saïd, waarmee Dijon met 1-0 de leiding nam. Angers SCO kwam in de 20e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Bahoken, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 29e minuut zette F. Tait zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Angers SCO de leiding in de wedstrijd nam.

Na 38 minuten werd de voorsprong voor Angers SCO vergroot nadat B. Santamaría de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Angers SCO.

LIVE Dijon - Angers SCO 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dijon - Angers SCO teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Dijon Gele kaart voor E. Loiodice Dijon
13' Doelpunt Dijon Doelpunt W. Saïd Dijon 1-0
20' Doelpunt Angers SCO Doelpunt S. Bahoken Angers SCO 1-1
29' Doelpunt Angers SCO Doelpunt F. Tait met assist van V. Manceau Angers SCO 1-2
32' Gele kaart Dijon Gele kaart voor O. Haddadi Dijon
38' Doelpunt Angers SCO Doelpunt B. Santamaría met assist van F. Tait Angers SCO 1-3
54' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor M. Pavlović Angers SCO
63' Wissel Dijon Wissel Y. Gourcuff voor N. Sliti Dijon
67' Wissel Dijon Wissel M. Abeid voor E. Loiodice Dijon
70' Wissel Angers SCO Wissel W. Kanga voor S. Bahoken Angers SCO
73' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor W. Kanga Angers SCO
73' Wissel Angers SCO Wissel A. Fulgini voor F. Tait Angers SCO
75' Wissel Dijon Wissel F. Sammaritano voor W. Saïd Dijon
80' Wissel Angers SCO Wissel H. Manzala voor J. Reine-Adélaïde Angers SCO
Video hoogtepunten en samenvatting Dijon - Angers SCO
Opstellingen Dijon - Angers SCO
De opstellingen van Dijon en Angers SCO zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dijon gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Angers SCO zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.