Nabeschouwing Dijon - Caen (0-2) || Ligue 1 2018/2019

Zaterdag 1 september 2018 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Dijon het zaterdag 1 september 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Caen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Gaston-Gérard in Dijon.

Via de Dijon - Caen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dijon - Caen (0-2)

Het Ligue 1 duel tussen Dijon en Caen is onder leiding van scheidsrechter Nicolas Rainville geëindigd in een 0-2 overwinning voor Caen. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door E. Crivelli, waarmee Caen met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Caen opnieuw te scoren. In de 94e minuut was het C. Beauvue die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Caen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Caen.

LIVE Dijon - Caen 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dijon - Caen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Caen Doelpunt E. Crivelli Caen 0-1
35' Gele kaart Caen Gele kaart voor A. Djiku Caen
65' Wissel Caen Wissel M. Tchokounté voor J. Deminguet Caen
68' Wissel Dijon Wissel J. Keita voor B. Jeannot Dijon
70' Wissel Caen Wissel C. Beauvue voor E. Crivelli Caen
74' Wissel Dijon Wissel W. Saïd voor F. Sammaritano Dijon
77' Gele kaart Caen Gele kaart voor B. Samba Caen
80' Gele kaart Caen Gele kaart voor C. Beauvue Caen
84' Wissel Caen Wissel Y. Bammou voor C. Ninga Caen
85' Wissel Dijon Wissel Y. Gourcuff voor R. Amalfitano Dijon
94' Doelpunt Caen Doelpunt C. Beauvue met assist van F. Guilbert Caen 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Dijon - Caen
Opstellingen Dijon - Caen
De opstellingen van Dijon en Caen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dijon gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Caen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Dijon - Caen

Dijon en Caen treffen elkaar in de 4e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nicolas Rainville en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Dijon en Caen in de Ligue 1 vond plaats op 24 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dijon. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Dijon favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Caen slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Dijon 3
Winst Caen 2
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Dijon op een 2e positie staat, terwijl we Caen terugvinden op de 17e plaats.