Nabeschouwing Dijon - Lille (1-2) || Ligue 1 2018/2019

Zaterdag 20 oktober 2018 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Dijon het zaterdag 20 oktober 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lille. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Gaston-Gérard in Dijon.

Via de Dijon - Lille live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dijon - Lille (1-2)

Het Ligue 1 duel tussen Dijon en Lille is onder leiding van scheidsrechter Thomas Léonard geëindigd in een 1-2 overwinning voor Lille. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 21 minuten. N. Pépé maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee LOSC Lille vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. LOSC Lille vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Luiz Araujo op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 81e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het M. Abeid van Dijon die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 1-2.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Thomas Léonard, waardoor Lille dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Dijon - Lille 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dijon - Lille teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Penalty LOSC Lille Penalty N. Pépé LOSC Lille 0-1
31' Gele kaart Dijon Gele kaart voor E. Loiodice Dijon
43' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt Luiz Araujo met assist van M. Çelik LOSC Lille 0-2
59' Wissel Dijon Wissel N. Sliti voor W. Saïd Dijon
59' Wissel Dijon Wissel Y. Gourcuff voor F. Balmont Dijon
72' Wissel LOSC Lille Wissel J. Ikoné voor Luiz Araujo LOSC Lille
77' Wissel Dijon Wissel J. Keita voor E. Loiodice Dijon
78' Wissel LOSC Lille Wissel B. Soumaré voor Thiago Mendes LOSC Lille
79' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor L. Rémy LOSC Lille
81' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor M. Maignan LOSC Lille
81' Penalty Dijon Penalty M. Abeid Dijon 1-2
88' Wissel LOSC Lille Wissel K. Dabila voor L. Rémy LOSC Lille
91' Gele kaart Dijon Gele kaart voor O. Haddadi Dijon
Video hoogtepunten en samenvatting Dijon - Lille
Opstellingen Dijon - Lille
De opstellingen van Dijon en Lille zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dijon gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Lille zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.