Nabeschouwing Dijon - Nîmes (0-4) || Ligue 1 2018/2019

Zaterdag 3 november 2018 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Dijon het zaterdag 3 november 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Nîmes. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Gaston-Gérard in Dijon.

Via de Dijon - Nîmes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dijon - Nîmes (0-4)

Het Ligue 1 duel tussen Dijon en Nîmes is onder leiding van scheidsrechter Frank Schneider geëindigd in een 0-4 overwinning voor Nîmes. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Nîmes kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Denis Bouanga. Nîmes vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Savanier op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 65e minuut volgde een derde treffer van Nîmes, waarmee Denis Bouanga zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Nîmes in de 87e minuut, nadat A. Briançon de 0-4 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Nîmes.

LIVE Dijon - Nîmes 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dijon - Nîmes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Nîmes Doelpunt Denis Bouanga Nîmes 0-1
28' Gele kaart Dijon Gele kaart voor L. Ciman Dijon
30' Doelpunt Nîmes Doelpunt T. Savanier Nîmes 0-2
46' Wissel Dijon Wissel W. Saïd voor N. Sliti Dijon
65' Doelpunt Nîmes Doelpunt Denis Bouanga met assist van T. Savanier Nîmes 0-3
66' Wissel Dijon Wissel J. Keita voor F. Balmont Dijon
67' Wissel Nîmes Wissel R. Alioui voor B. Guillaume Nîmes
69' Wissel Dijon Wissel S. Coulibaly voor C. Yamberé Dijon
78' Wissel Nîmes Wissel A. Bobichon voor U. Bozok Nîmes
86' Wissel Nîmes Wissel C. Dépres voor S. Thioub Nîmes
87' Doelpunt Nîmes Doelpunt A. Briançon Nîmes 0-4
Video hoogtepunten en samenvatting Dijon - Nîmes
Opstellingen Dijon - Nîmes
De opstellingen van Dijon en Nîmes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dijon gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Nîmes zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.