Nabeschouwing Dijon - PSG (0-4) || Ligue 1 2018/2019

Dinsdag 12 maart 2019 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Dijon het dinsdag 12 maart 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen PSG. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Gaston-Gérard in Dijon.

Via de Dijon - PSG live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dijon - PSG (0-4)

Het Ligue 1 duel tussen Dijon en PSG is onder leiding van scheidsrechter Jeremy Stinat geëindigd in een 0-4 overwinning voor PSG. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Marquinhos, waarmee Paris Saint Germain met 0-1 de leiding nam. Paris Saint Germain vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Mbappé op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 50e minuut volgde een derde treffer van Paris Saint Germain, waarmee Á. Di María zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Paris Saint Germain in de 91e minuut, nadat E. Choupo-Moting de 0-4 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor PSG.

LIVE Dijon - PSG 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dijon - PSG teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt Marquinhos met assist van Á. Di María Paris Saint Germain 0-1
37' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor Marquinhos Paris Saint Germain
40' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt K. Mbappé met assist van L. Kurzawa Paris Saint Germain 0-2
49' Gele kaart Dijon Gele kaart voor W. Lautoa Dijon
50' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt Á. Di María Paris Saint Germain 0-3
65' Wissel Dijon Wissel J. Keita voor Júlio Tavares Dijon
69' Gele kaart Dijon Gele kaart voor J. Keita Dijon
71' Wissel Dijon Wissel F. Sammaritano voor M. Abeid Dijon
76' Wissel Paris Saint Germain Wissel C. Dagba voor L. Kurzawa Paris Saint Germain
76' Wissel Paris Saint Germain Wissel E. Choupo-Moting voor Á. Di María Paris Saint Germain
76' Wissel Paris Saint Germain Wissel M. Diaby voor C. Nkunku Paris Saint Germain
83' Wissel Dijon Wissel Kwon Chang-Hoon voor B. Jeannot Dijon
91' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt E. Choupo-Moting met assist van T. Meunier Paris Saint Germain 0-4
Video hoogtepunten en samenvatting Dijon - PSG
Opstellingen Dijon - PSG
De opstellingen van Dijon en PSG zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dijon gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en PSG zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.