Nabeschouwing Dijon - Reims (1-1) || Ligue 1 2018/2019

Zaterdag 9 maart 2019 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Dijon het zaterdag 9 maart 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Reims. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Gaston-Gérard in Dijon.

Via de Dijon - Reims live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dijon - Reims (1-1)

De Ligue 1 2018/2019 wedstrijd tussen Dijon en Reims geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor S. Coulibaly in de 3e minuut, waardoor Dijon met een man minder kwam te staan. Op de eerste goal hoefde niet lang gewacht te worden, want al na 9 minuten was het A. Zeneli die Reims op een 0-1 voorsprong zette. Door een benutte penalty kwam Dijon vervolgens op 1-1. Het was N. Sliti die vanaf 11 meter wist te scoren in de 13e minuut.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Dijon - Reims 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dijon - Reims teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Rode kaart Dijon Rode kaart voor S. Coulibaly Dijon
8' Wissel Dijon Wissel C. Yamberé voor F. Balmont Dijon
9' Doelpunt Reims Doelpunt A. Zeneli Reims 0-1
13' Penalty Dijon Penalty N. Sliti Dijon 1-1
62' Wissel Dijon Wissel Júlio Tavares voor S. Kaba Dijon
63' Wissel Reims Wissel M. Cafaro voor T. Dingomé Reims
69' Gele kaart Dijon Gele kaart voor N. Sliti Dijon
73' Wissel Reims Wissel P. Chavarría voor R. Oudin Reims
80' Wissel Reims Wissel M. Martin voor B. Dia Reims
81' Gele kaart Reims Gele kaart voor X. Chavalerin Reims
84' Wissel Dijon Wissel J. Marié voor Kwon Chang-Hoon Dijon
Video hoogtepunten en samenvatting Dijon - Reims
Opstellingen Dijon - Reims
De opstellingen van Dijon en Reims zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dijon gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Reims zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.