Nabeschouwing Dijon - Toulouse (2-1) || Ligue 1

Vrijdag 24 mei 2019 - 21:05 uur

In de Ligue 1 neemt Dijon het vrijdag 24 mei 2019 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Toulouse. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Gaston-Gérard in Dijon.

Via de Dijon - Toulouse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dijon - Toulouse (2-1)

Het Ligue 1 duel tussen Dijon en Toulouse is onder leiding van scheidsrechter Mikael Lesage geëindigd in een 2-1 overwinning voor Dijon. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door B. Diakité, waarmee Toulouse met 0-1 de leiding nam. Dijon kwam in de 58e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van N. Sliti, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 62e minuut zette Júlio Tavares zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Dijon de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Mikael Lesage, waardoor Dijon dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Dijon - Toulouse
Goals
2
1
Balbezit
42%
58%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
12
13
Schoten op doel
6
3
Aanvallen
123
108
Gevaarlijke aanvallen
61
41
Passes
376
523
Overtredingen
9
11
Corners
4
5
Wissels
3
3
LIVE Dijon - Toulouse 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dijon - Toulouse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
26' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor K. Sidibé Toulouse
33' Doelpunt Toulouse Doelpunt B. Diakité Toulouse 0-1
37' Gele kaart Dijon Gele kaart voor N. Aguerd Dijon
46' Wissel Dijon Wissel N. Sliti voor R. Amalfitano Dijon
55' Wissel Dijon Wissel C. Yamberé voor F. Balmont Dijon
58' Doelpunt Dijon Doelpunt N. Sliti Dijon 1-1
62' Doelpunt Dijon Doelpunt Júlio Tavares met assist van W. Saïd Dijon 2-1
69' Wissel Toulouse Wissel J. Durmaz voor K. Kone Toulouse
71' Wissel Toulouse Wissel Y. Sanogo voor N. NGoumou Toulouse
72' Wissel Dijon Wissel Kwon Chang-Hoon voor Júlio Tavares Dijon
77' Wissel Toulouse Wissel N. Mubele voor M. Dossevi Toulouse
84' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor C. Jullien Toulouse
88' Gele kaart Dijon Gele kaart voor B. Jeannot Dijon
Opstellingen Dijon - Toulouse
De opstellingen van Dijon en Toulouse zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dijon gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Toulouse zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Antoine Kombouare
Formatie 4-3-3
Coach Alain Casanova
Wissels Toulouse
# Speler Pos.
16 Marc Vidal K
25 Mathis Carvalho V
25 Moussa Diarra V
25 V
15 John Bostock M
22 Manuel García Alonso M
21 Jimmy Durmaz M
24 Firmin Ndombe Mubele A
9 Yaya Sanogo A
Voorbeschouwing Dijon - Toulouse

Dijon en Toulouse treffen elkaar in de 38e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mikael Lesage en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Dijon en Toulouse elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Dijon 0
Winst Toulouse 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Dijon op een 19e positie staat, terwijl we Toulouse terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Dijon - Toulouse Opstelling Dijon Opstelling Toulouse Live Dijon - Toulouse Live Dijon - Toulouse kijken Dijon - Toulouse kijken Live Dijon - Toulouse stream Dijon - Toulouse Fox Sports Nabeschouwing Dijon - Toulouse Uitslag Dijon - Toulouse Statistieken Dijon - Toulouse Ligue 1 2018/2019 Dijon - Toulouse wedden Dijon - Toulouse gokken Dijon - Toulouse Unibet