Nabeschouwing Guingamp - Angers SCO (1-0) || Ligue 1 2018/2019

Zaterdag 23 februari 2019 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Guingamp het zaterdag 23 februari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Angers SCO. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Roudourou in Guingamp.

Via de Guingamp - Angers SCO live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Guingamp - Angers SCO (1-0)

Het Ligue 1 duel tussen Guingamp en Angers SCO is onder leiding van scheidsrechter Jérôme Miguelgorry geëindigd in een 1-0 overwinning voor Guingamp. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 91e minuut door L. Deaux, waarmee Guingamp met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jérôme Miguelgorry, waardoor Guingamp de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Guingamp - Angers SCO 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Guingamp - Angers SCO teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Guingamp Gele kaart voor D. Ndong Guingamp
46' Wissel Guingamp Wissel L. Blas voor D. Ndong Guingamp
47' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor A. Bamba Angers SCO
66' Wissel Angers SCO Wissel J. Reine-Adélaïde voor A. Fulgini Angers SCO
67' Wissel Guingamp Wissel M. Coco voor M. Thuram Guingamp
72' Wissel Angers SCO Wissel Cristian López voor S. Bahoken Angers SCO
76' Wissel Guingamp Wissel N. Roux voor A. Mendy Guingamp
81' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor R. Thomas Angers SCO
91' Doelpunt Guingamp Doelpunt L. Deaux met assist van M. Coco Guingamp 1-0
92' Gele kaart Guingamp Gele kaart voor L. Deaux Guingamp
Video hoogtepunten en samenvatting Guingamp - Angers SCO
Opstellingen Guingamp - Angers SCO
De opstellingen van Guingamp en Angers SCO zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Guingamp gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Angers SCO zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Guingamp - Angers SCO

Guingamp en Angers SCO treffen elkaar in de 26e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jérôme Miguelgorry en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Guingamp en Angers SCO in de Ligue 1 vond plaats op 29 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Guingamp. Op basis van de afgelopen 7 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Guingamp als Angers SCO wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.

Winst Guingamp 2
Winst Angers SCO 2
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Guingamp op een 20e positie staat, terwijl we Angers SCO terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.