Nabeschouwing Guingamp - Reims (0-1) || Ligue 1

Zaterdag 26 januari 2019 - 20:00 uur

In de Ligue 1 neemt Guingamp het zaterdag 26 januari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Reims. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Roudourou in Guingamp.

Via de Guingamp - Reims live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Guingamp - Reims (0-1)

Het Ligue 1 duel tussen Guingamp en Reims is onder leiding van scheidsrechter Thomas Léonard geëindigd in een 0-1 overwinning voor Reims. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door M. Cafaro, waarmee Reims met 0-1 de leiding nam. In de 59e minuut moest P. Djilobodji van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Thomas Léonard een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Guingamp verder met een speler minder.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Reims.

Wedstrijdstatistieken Guingamp - Reims
Balbezit
48%
52%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
6
7
Schoten op doel
2
3
Aanvallen
116
87
Gevaarlijke aanvallen
66
33
Passes
392
433
Overtredingen
12
13
Buitenspel
0
1
Corners
4
4
Wissels
3
3
LIVE Guingamp - Reims 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Guingamp - Reims teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
35' Gele kaart Reims Gele kaart voor X. Chavalerin Reims
38' Doelpunt Reims Doelpunt M. Cafaro Reims 0-1
46' Wissel Guingamp Wissel C. Traoré voor C. Kerbrat Guingamp
46' Wissel Guingamp Wissel D. Ndong voor L. Deaux Guingamp
56' Gele kaart Guingamp Gele kaart voor M. Coco Guingamp
59' Rode kaart Guingamp Rode kaart voor P. Djilobodji Guingamp
62' Wissel Guingamp Wissel J. Sorbon voor M. Coco Guingamp
63' Wissel Reims Wissel B. Dia voor P. Chavarría Reims
69' Gele kaart Reims Gele kaart voor H. Kamara Reims
69' Wissel Reims Wissel M. Martin voor T. Dingomé Reims
82' Wissel Reims Wissel T. Fontaine voor R. Oudin Reims
Opstellingen Guingamp - Reims
De opstellingen van Guingamp en Reims zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Guingamp gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Reims zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Vincent Rautureau
Formatie 4-2-3-1
Coach David Guion
Wissels Reims
# Speler Pos.
1 Johann Carrasso K
6 Axel Disasi V
19 Thomas Fontaine V
8 Marvin Martin M
26 Nolan Mbemba M
33 Boulaye Dia A
11 Oluwaseyi Babajide Ojo A
Voorbeschouwing Guingamp - Reims

Guingamp en Reims treffen elkaar in de 22e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Thomas Léonard en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Guingamp en Reims elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Guingamp 0
Winst Reims 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Guingamp op een 20e positie staat, terwijl we Reims terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Guingamp - Reims Opstelling Guingamp Opstelling Reims Live Guingamp - Reims Live Guingamp - Reims kijken Guingamp - Reims kijken Live Guingamp - Reims stream Guingamp - Reims Fox Sports Nabeschouwing Guingamp - Reims Uitslag Guingamp - Reims Statistieken Guingamp - Reims Ligue 1 2018/2019 Guingamp - Reims wedden Guingamp - Reims gokken Guingamp - Reims Unibet