Nabeschouwing Guingamp - Rennes (2-1) || Ligue 1

Woensdag 16 januari 2019 - 19:00 uur

In de Ligue 1 neemt Guingamp het woensdag 16 januari 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Rennes. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Roudourou in Guingamp.

Via de Guingamp - Rennes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Guingamp - Rennes (2-1)

Het Ligue 1 duel tussen Guingamp en Rennes is onder leiding van scheidsrechter Clément Turpin geëindigd in een 2-1 overwinning voor Guingamp. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door F. Eboa Eboa, waarmee Guingamp met 1-0 de leiding nam. Guingamp vergrootte in de 59e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Deaux op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 86e minuut wist Rennes de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Niang. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Rennes kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Clément Turpin, waardoor Guingamp dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Guingamp - Rennes
Goals
2
1
Balbezit
34%
66%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
7
17
Schoten op doel
2
3
Aanvallen
70
151
Gevaarlijke aanvallen
41
56
Passes
277
556
Overtredingen
10
14
Buitenspel
0
1
Corners
7
4
Wissels
3
3
LIVE Guingamp - Rennes 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Guingamp - Rennes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Gele kaart Guingamp Gele kaart voor M. Coco Guingamp
40' Doelpunt Guingamp Doelpunt F. Eboa Eboa met assist van Pedro Rebocho Guingamp 1-0
47' Gele kaart Rennes Gele kaart voor H. Traoré Rennes
57' Wissel Rennes Wissel M. Zeffane voor R. Bensebaini Rennes
59' Doelpunt Guingamp Doelpunt L. Deaux met assist van L. Blas Guingamp 2-0
67' Wissel Rennes Wissel B. André voor J. Johansson Rennes
71' Wissel Guingamp Wissel Y. NGbakoto voor N. Roux Guingamp
78' Wissel Rennes Wissel M. Niang voor R. Del Castillo Rennes
81' Gele kaart Rennes Gele kaart voor B. André Rennes
82' Wissel Guingamp Wissel J. Sorbon voor M. Coco Guingamp
86' Doelpunt Rennes Doelpunt M. Niang Rennes 2-1
89' Wissel Guingamp Wissel R. Rodelin voor M. Thuram Guingamp
91' Gele kaart Rennes Gele kaart voor M. Zeffane Rennes
92' Gele kaart Guingamp Gele kaart voor L. Blas Guingamp
Opstellingen Guingamp - Rennes
De opstellingen van Guingamp en Rennes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Guingamp gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Rennes zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Vincent Rautureau
Formatie 4-2-3-1
Coach Julien Stéphan
Voorbeschouwing Guingamp - Rennes

Guingamp en Rennes treffen elkaar in de 18e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Clément Turpin en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Guingamp en Rennes elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Guingamp 0
Winst Rennes 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Guingamp op een 20e positie staat, terwijl we Rennes terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Guingamp - Rennes Opstelling Guingamp Opstelling Rennes Live Guingamp - Rennes Live Guingamp - Rennes kijken Guingamp - Rennes kijken Live Guingamp - Rennes stream Guingamp - Rennes Fox Sports Nabeschouwing Guingamp - Rennes Uitslag Guingamp - Rennes Statistieken Guingamp - Rennes Ligue 1 2018/2019 Guingamp - Rennes wedden Guingamp - Rennes gokken Guingamp - Rennes Unibet