Nabeschouwing Lille - Angers SCO (5-0) || Ligue 1 2018/2019

Zaterdag 18 mei 2019 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Lille het zaterdag 18 mei 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Angers SCO. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Pierre-Mauroy in Villeneuve d'Ascq.

Via de Lille - Angers SCO live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lille - Angers SCO (5-0)

Het Ligue 1 duel tussen Lille en Angers SCO is onder leiding van scheidsrechter François Letexier geëindigd in een 5-0 overwinning voor Lille. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. LOSC Lille kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van J. Ikoné. LOSC Lille vergrootte in de 14e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Pépé op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 69e minuut volgde een derde treffer van LOSC Lille, waarmee J. Bamba zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

N. Pépé zette LOSC Lille even later op 4-0 nadat hij een door scheidsrechter François Letexier toegekende penalty wist te benutten. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor LOSC Lille. Deze werd gescoord door Luiz Araujo in de 89e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter François Letexier bij een 5-0 eindstand in het voordeel van Lille.

LIVE Lille - Angers SCO 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lille - Angers SCO teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt J. Ikoné met assist van J. Bamba LOSC Lille 1-0
14' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt N. Pépé met assist van J. Ikoné LOSC Lille 2-0
24' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor M. Pavlović Angers SCO
39' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor V. Pajot Angers SCO
46' Wissel Angers SCO Wissel R. Aït Nouri voor T. Pellenard Angers SCO
69' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt J. Bamba met assist van M. Çelik LOSC Lille 3-0
70' Wissel Angers SCO Wissel F. El Melali voor V. Pajot Angers SCO
75' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor R. Aït Nouri Angers SCO
76' Penalty LOSC Lille Penalty N. Pépé LOSC Lille 4-0
77' Wissel LOSC Lille Wissel Luiz Araujo voor J. Ikoné LOSC Lille
80' Wissel Angers SCO Wissel W. Kanga voor S. Bahoken Angers SCO
82' Wissel LOSC Lille Wissel J. Pied voor M. Çelik LOSC Lille
82' Wissel LOSC Lille Wissel Rui Fonte voor L. Rémy LOSC Lille
89' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt Luiz Araujo met assist van Thiago Mendes LOSC Lille 5-0
90' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor Luiz Araujo LOSC Lille
Video hoogtepunten en samenvatting Lille - Angers SCO
Opstellingen Lille - Angers SCO
De opstellingen van Lille en Angers SCO zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lille gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Angers SCO zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.