Nabeschouwing Lille - Caen (1-0) || Ligue 1

Zaterdag 27 oktober 2018 - 20:00 uur

In de Ligue 1 neemt Lille het zaterdag 27 oktober 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Caen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Pierre-Mauroy in Villeneuve d'Ascq.

Via de Lille - Caen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lille - Caen (1-0)

Het Ligue 1 duel tussen Lille en Caen is onder leiding van scheidsrechter Florent Batta geëindigd in een 1-0 overwinning voor Lille. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 56e minuut door Rafael Leão, waarmee Lille met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Lille dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Lille uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Lille - Caen
Goals
1
0
Balbezit
65%
35%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
11
5
Schoten op doel
5
1
Aanvallen
140
91
Gevaarlijke aanvallen
43
25
Passes
442
318
Overtredingen
13
20
Buitenspel
1
2
Corners
9
4
Wissels
3
3
LIVE Lille - Caen 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lille - Caen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
26' Gele kaart Caen Gele kaart voor E. Imorou Caen
33' Gele kaart Caen Gele kaart voor P. Oniangué Caen
39' Wissel Caen Wissel A. Mbengue voor E. Imorou Caen
56' Doelpunt Lille Doelpunt Rafael Leão met assist van N. Pépé Lille 1-0
58' Wissel Caen Wissel E. Crivelli voor C. Ninga Caen
67' Wissel Lille Wissel Rui Fonte voor Rafael Leão Lille
70' Wissel Caen Wissel S. Khaoui voor J. Deminguet Caen
82' Wissel Lille Wissel J. Pied voor J. Ikone Lille
92' Wissel Lille Wissel K. Dabila voor N. Pépé Lille
Opstellingen Lille - Caen
De opstellingen van Lille en Caen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lille gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Caen zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Fabien Mercadal
Wissels Caen
# Speler Pos.
1 Erwin Zelazny K
3 Yoel Armougom V
14 Jonathan Gradit V
22 Adama Mbengue V
7 Saîf-Eddine Khaoui M
8 Stef Peeters M
27 Enzo Crivelli A
Voorbeschouwing Lille - Caen

Lille en Caen treffen elkaar in de 11e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Florent Batta en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Lille en Caen elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Lille 0
Winst Caen 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lille op een 2e positie staat, terwijl we Caen terugvinden op de 12e plaats.

Tags
Lille - Caen Opstelling Lille Opstelling Caen Live Lille - Caen Live Lille - Caen kijken Lille - Caen kijken Live Lille - Caen stream Lille - Caen Fox Sports Nabeschouwing Lille - Caen Uitslag Lille - Caen Statistieken Lille - Caen Ligue 1 2018/2019 Lille - Caen wedden Lille - Caen gokken Lille - Caen Unibet