Nabeschouwing Lille - Montpellier (0-0) || Ligue 1

Zondag 17 februari 2019 - 15:00 uur

In de Ligue 1 neemt Lille het zondag 17 februari 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Montpellier. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Pierre-Mauroy in Villeneuve d'Ascq.

Via de Lille - Montpellier live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lille - Montpellier (0-0)

In de Ligue 1 heeft de wedstrijd tussen Lille en Montpellier geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Lille dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Lille, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Ruddy Buquet niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lille - Montpellier
Balbezit
62%
38%
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
12
8
Schoten op doel
3
2
Aanvallen
165
81
Gevaarlijke aanvallen
47
28
Passes
593
356
Overtredingen
10
12
Buitenspel
0
2
Corners
1
4
Wissels
3
3
LIVE Lille - Montpellier 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lille - Montpellier teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
29' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor Hilton Montpellier
37' Gele kaart Lille Gele kaart voor Xeka Lille
44' Gele kaart Lille Gele kaart voor Y. Koné Lille
44' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor D. Le Tallec Montpellier
46' Wissel Montpellier Wissel P. Lasne voor M. Ristić Montpellier
55' Wissel Lille Wissel Luiz Araujo voor J. Bamba Lille
56' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor D. Congré Montpellier
60' Wissel Montpellier Wissel S. Sambia voor P. Škuletić Montpellier
65' Wissel Lille Wissel Thiago Maia voor Xeka Lille
77' Wissel Lille Wissel L. Rémy voor Rafael Leão Lille
78' Gele kaart Lille Gele kaart voor José Fonte Lille
79' Wissel Montpellier Wissel F. Píriz voor F. Mollet Montpellier
Opstellingen Lille - Montpellier
De opstellingen van Lille en Montpellier zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lille gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Montpellier zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Michel Der Zakarian
Voorbeschouwing Lille - Montpellier

Lille en Montpellier treffen elkaar in de 25e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ruddy Buquet en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Lille en Montpellier elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Lille 0
Winst Montpellier 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lille op een 2e positie staat, terwijl we Montpellier terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Lille - Montpellier Opstelling Lille Opstelling Montpellier Live Lille - Montpellier Live Lille - Montpellier kijken Lille - Montpellier kijken Live Lille - Montpellier stream Lille - Montpellier Fox Sports Nabeschouwing Lille - Montpellier Uitslag Lille - Montpellier Statistieken Lille - Montpellier Ligue 1 2018/2019 Lille - Montpellier wedden Lille - Montpellier gokken Lille - Montpellier Unibet