Nabeschouwing Lille - Nice (4-0) || Ligue 1

Vrijdag 1 februari 2019 - 20:45 uur

In de Ligue 1 neemt Lille het vrijdag 1 februari 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Nice. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Pierre-Mauroy in Villeneuve d'Ascq.

Via de Lille - Nice live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lille - Nice (4-0)

Het Ligue 1 duel tussen Lille en Nice is onder leiding van scheidsrechter Jérôme Miguelgorry geëindigd in een 4-0 overwinning voor Lille. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Rafael Leão, waarmee Lille met 1-0 de leiding nam. Lille vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Pépé op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 75e minuut volgde een derde treffer van Lille, waarmee J. Bamba zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

In de 89e minuut werd P. Lees Melou van Nice met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Nice het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Ook na de derde treffer nam Lille geen gas terug, waardoor in de 93e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van L. Rémy.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Lille.

Wedstrijdstatistieken Lille - Nice
Goals
4
0
Balbezit
42%
58%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
15
5
Schoten op doel
7
2
Aanvallen
98
121
Gevaarlijke aanvallen
44
34
Passes
448
616
Overtredingen
16
7
Buitenspel
4
0
Corners
4
1
Wissels
3
3
LIVE Lille - Nice 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lille - Nice teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Doelpunt Lille Doelpunt Rafael Leão Lille 1-0
33' Wissel Nice Wissel M. Maolida voor Y. Atal Nice
37' Doelpunt Lille Doelpunt N. Pépé met assist van Rafael Leão Lille 2-0
42' Gele kaart Lille Gele kaart voor Y. Koné Lille
70' Wissel Nice Wissel P. Lees Melou voor W. Cyprien Nice
73' Wissel Lille Wissel L. Rémy voor Rafael Leão Lille
75' Doelpunt Lille Doelpunt J. Bamba met assist van N. Pépé Lille 3-0
78' Wissel Lille Wissel Luiz Araujo voor J. Ikoné Lille
83' Wissel Nice Wissel J. Makengo voor I. Ganago Nice
84' Wissel Lille Wissel J. Pied voor Y. Koné Lille
89' Rode kaart Nice Rode kaart voor P. Lees Melou Nice
91' Gele kaart Lille Gele kaart voor Xeka Lille
93' Doelpunt Lille Doelpunt L. Rémy met assist van J. Pied Lille 4-0
Opstellingen Lille - Nice
De opstellingen van Lille en Nice zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lille gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Nice zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Lille - Nice

Lille en Nice treffen elkaar in de 23e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jérôme Miguelgorry en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Lille en Nice elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Lille 0
Winst Nice 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lille op een 2e positie staat, terwijl we Nice terugvinden op de 7e plaats.

Tags
Lille - Nice Opstelling Lille Opstelling Nice Live Lille - Nice Live Lille - Nice kijken Lille - Nice kijken Live Lille - Nice stream Lille - Nice Fox Sports Nabeschouwing Lille - Nice Uitslag Lille - Nice Statistieken Lille - Nice Ligue 1 2018/2019 Lille - Nice wedden Lille - Nice gokken Lille - Nice Unibet