Nabeschouwing Lille - PSG (5-1) || Ligue 1

Zondag 14 april 2019 - 21:00 uur

In de Ligue 1 neemt Lille het zondag 14 april 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen PSG. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Pierre-Mauroy in Villeneuve d'Ascq.

Via de Lille - PSG live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lille - PSG (5-1)

Het Ligue 1 duel tussen Lille en PSG is onder leiding van scheidsrechter Benoît Bastien geëindigd in een 5-1 overwinning voor Lille. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van T. Meunier zette Lille op een 1-0 voorsprong in de 7e minuut van de wedstrijd. PSG kwam in de 11e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Juan Bernat, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 36e minuut moest PSG verder met een man minder nadat Juan Bernat een rode kaart had gekregen.

In de 51e minuut was het Lille dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van N. Pépé. Na 65 minuten werd de voorsprong voor Lille vergroot nadat J. Bamba de 3-1 wist te scoren. In de 71e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het Gabriel die namens Lille het net wist te raken. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 84e minuut was het Lille dat via José Fonte de stand op 5-1 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Benoît Bastien en eindigde de wedstrijd dus met een 5-1 stand in het voordeel van Lille.

Wedstrijdstatistieken Lille - PSG
Goals
5
1
Balbezit
43%
57%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
15
10
Schoten op doel
6
5
Aanvallen
73
91
Gevaarlijke aanvallen
34
39
Passes
397
520
Overtredingen
10
11
Buitenspel
0
4
Corners
2
2
Wissels
3
3
LIVE Lille - PSG 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lille - PSG teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Eigen doelpunt Lille Eigen doelpunt T. Meunier Lille 1-0
11' Doelpunt PSG Doelpunt Juan Bernat met assist van K. Mbappé PSG 1-1
16' Wissel PSG Wissel T. Kehrer voor Thiago Silva PSG
24' Wissel PSG Wissel M. Diaby voor T. Meunier PSG
36' Rode kaart PSG Rode kaart voor Juan Bernat PSG
46' Gele kaart Lille Gele kaart voor Thiago Mendes Lille
48' Wissel Lille Wissel Gabriel voor A. Soumaoro Lille
51' Gele kaart PSG Gele kaart voor K. Mbappé PSG
51' Doelpunt Lille Doelpunt N. Pépé met assist van J. Ikoné Lille 2-1
65' Doelpunt Lille Doelpunt J. Bamba met assist van J. Ikoné Lille 3-1
66' Wissel Lille Wissel Rui Fonte voor J. Ikoné Lille
69' Wissel Lille Wissel B. Soumaré voor Xeka Lille
71' Doelpunt Lille Doelpunt Gabriel met assist van N. Pépé Lille 4-1
77' Gele kaart PSG Gele kaart voor J. Draxler PSG
81' Gele kaart PSG Gele kaart voor M. Verratti PSG
84' Doelpunt Lille Doelpunt José Fonte met assist van N. Pépé Lille 5-1
85' Wissel PSG Wissel L. Kurzawa voor J. Draxler PSG
Opstellingen Lille - PSG
De opstellingen van Lille en PSG zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lille gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en PSG zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Lille - PSG

Lille en PSG treffen elkaar in de 32e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Benoît Bastien en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Lille en PSG elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Lille 0
Winst PSG 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lille op een 2e positie staat, terwijl we PSG terugvinden op de 1e plaats.

Tags
Lille - PSG Opstelling Lille Opstelling PSG Live Lille - PSG Live Lille - PSG kijken Lille - PSG kijken Live Lille - PSG stream Lille - PSG Fox Sports Nabeschouwing Lille - PSG Uitslag Lille - PSG Statistieken Lille - PSG Ligue 1 2018/2019 Lille - PSG wedden Lille - PSG gokken Lille - PSG Unibet