Nabeschouwing Monaco - Caen (0-1) || Ligue 1 2018/2019

Zondag 31 maart 2019 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Monaco het zondag 31 maart 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Caen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Louis II in Monaco.

Via de Monaco - Caen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Monaco - Caen (0-1)

Het Ligue 1 duel tussen Monaco en Caen is onder leiding van scheidsrechter Ruddy Buquet geëindigd in een 0-1 overwinning voor Caen. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door E. Crivelli, waarmee Caen met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Monaco dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Caen.

LIVE Monaco - Caen 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Monaco - Caen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Monaco Gele kaart voor B. Badiashile Monaco
23' Doelpunt Caen Doelpunt E. Crivelli met assist van F. Fajr Caen 0-1
39' Gele kaart Caen Gele kaart voor A. Ndom Caen
46' Wissel Monaco Wissel I. Diomandé voor A. Ndom Monaco
46' Wissel Caen Wissel Carlos voor W. Vainqueur Caen
52' Gele kaart Caen Gele kaart voor C. Ninga Caen
67' Wissel Monaco Wissel S. Jovetić voor Rony Lopes Monaco
71' Wissel Caen Wissel Y. Zahary voor J. Deminguet Caen
77' Wissel Monaco Wissel N. Chadli voor B. Henrichs Monaco
79' Wissel Caen Wissel B. Sankoh voor E. Crivelli Caen
Video hoogtepunten en samenvatting Monaco - Caen
Opstellingen Monaco - Caen
De opstellingen van Monaco en Caen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Monaco gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Caen zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Monaco - Caen

Monaco en Caen treffen elkaar in de 30e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ruddy Buquet en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Monaco en Caen in de Ligue 1 vond plaats op 24 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Monaco. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide ploegen is Monaco favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Caen slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Monaco 6
Winst Caen 1
Gelijkspel 8
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Monaco op een 16e positie staat, terwijl we Caen terugvinden op de 20e plaats.