Nabeschouwing Monaco - Caen (0-1) || Ligue 1

Zondag 31 maart 2019 - 15:00 uur

In de Ligue 1 neemt Monaco het zondag 31 maart 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Caen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Louis II in Monaco.

Via de Monaco - Caen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Monaco - Caen (0-1)

Het Ligue 1 duel tussen Monaco en Caen is onder leiding van scheidsrechter Ruddy Buquet geëindigd in een 0-1 overwinning voor Caen. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door E. Crivelli, waarmee Caen met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Monaco dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Caen.

Wedstrijdstatistieken Monaco - Caen
Balbezit
67%
33%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
24
7
Schoten op doel
6
2
Aanvallen
136
82
Gevaarlijke aanvallen
83
15
Passes
483
250
Overtredingen
12
14
Buitenspel
2
0
Corners
13
0
Wissels
3
3
LIVE Monaco - Caen 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Monaco - Caen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Gele kaart Monaco Gele kaart voor B. Badiashile Monaco
23' Doelpunt Caen Doelpunt E. Crivelli met assist van F. Fajr Caen 0-1
39' Gele kaart Caen Gele kaart voor A. Ndom Caen
46' Wissel Monaco Wissel I. Diomandé voor A. Ndom Monaco
46' Wissel Caen Wissel Carlos voor W. Vainqueur Caen
52' Gele kaart Caen Gele kaart voor C. Ninga Caen
67' Wissel Monaco Wissel S. Jovetić voor Rony Lopes Monaco
71' Wissel Caen Wissel Y. Zahary voor J. Deminguet Caen
77' Wissel Monaco Wissel N. Chadli voor B. Henrichs Monaco
79' Wissel Caen Wissel B. Sankoh voor E. Crivelli Caen
Opstellingen Monaco - Caen
De opstellingen van Monaco en Caen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Monaco gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Caen zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Fabien Mercadal
Voorbeschouwing Monaco - Caen

Monaco en Caen treffen elkaar in de 30e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ruddy Buquet en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Monaco en Caen elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Monaco 0
Winst Caen 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Monaco op een 16e positie staat, terwijl we Caen terugvinden op de 20e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Monaco - Caen Opstelling Monaco Opstelling Caen Live Monaco - Caen Live Monaco - Caen kijken Monaco - Caen kijken Live Monaco - Caen stream Monaco - Caen Fox Sports Nabeschouwing Monaco - Caen Uitslag Monaco - Caen Statistieken Monaco - Caen Ligue 1 2018/2019 Monaco - Caen wedden Monaco - Caen gokken Monaco - Caen Unibet