Nabeschouwing Monaco - Lille (0-0) || Ligue 1 2018/2019

Zaterdag 18 augustus 2018 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Monaco het zaterdag 18 augustus 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lille. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Louis II in Monaco.

Via de Monaco - Lille live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Monaco - Lille (0-0)

De Ligue 1 2018/2019 wedstrijd tussen Monaco en Lille geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Monaco kreeg in de 69e minuut een strafschop toegekend, die door R. Falcao werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. Lille kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Thomas Léonard niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Monaco - Lille 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Monaco - Lille teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor Xeka LOSC Lille
37' Gele kaart Monaco Gele kaart voor Jordi Mboula Monaco
56' Wissel Monaco Wissel S. Grandsir voor Jordi Mboula Monaco
64' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor Thiago Mendes LOSC Lille
67' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor M. Çelik LOSC Lille
69' Penalty gemist Monaco Penalty gemist R. Falcao Monaco
72' Wissel LOSC Lille Wissel Thiago Maia voor Y. Benzia LOSC Lille
79' Wissel Monaco Wissel S. Diop voor Rony Lopes Monaco
80' Wissel LOSC Lille Wissel J. Ikoné voor Thiago Mendes LOSC Lille
80' Wissel LOSC Lille Wissel Edgar Ié voor F. Ballo LOSC Lille
83' Wissel Monaco Wissel W. Geubbels voor S. Jovetić Monaco
Video hoogtepunten en samenvatting Monaco - Lille
Opstellingen Monaco - Lille
De opstellingen van Monaco en Lille zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Monaco gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Lille zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Monaco - Lille

Monaco en Lille treffen elkaar in de 2e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Thomas Léonard en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Monaco en Lille in de Ligue 1 vond plaats op 16 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Monaco. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide ploegen is Monaco favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Lille slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Monaco 9
Winst Lille 8
Gelijkspel 5
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Monaco op een 4e positie staat, terwijl we Lille terugvinden op de 5e plaats.