Voorbeschouwing Monaco - Nantes (0-0) || Ligue 1

Zaterdag 16 februari 2019 - 20:00 uur

In de Ligue 1 neemt Monaco het zaterdag 16 februari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Nantes. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Louis II in Monaco.

Via de Monaco - Nantes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Monaco - Nantes 0-0

Vanaf zaterdag 16 februari 2019 om 20:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Monaco - Nantes volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 16 uur, 31 minuten en 11 seconden.

Opstellingen Monaco - Nantes

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Monaco - Nantes

Monaco en Nantes treffen elkaar in de 25e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Olivier Thual en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Monaco en Nantes elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Monaco 0
Winst Nantes 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Monaco op een 18e positie staat, terwijl we Nantes terugvinden op de 14e plaats.

Tags
Monaco - Nantes Opstelling Monaco Opstelling Nantes Live Monaco - Nantes Live Monaco - Nantes kijken Monaco - Nantes kijken Live Monaco - Nantes stream Monaco - Nantes Fox Sports Nabeschouwing Monaco - Nantes Uitslag Monaco - Nantes Statistieken Monaco - Nantes Ligue 1 2018/2019 Monaco - Nantes wedden Monaco - Nantes gokken Monaco - Nantes Unibet