Nabeschouwing Montpellier - Dijon (1-2) || Ligue 1 2018/2019

Zaterdag 11 augustus 2018 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Montpellier het zaterdag 11 augustus 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Dijon. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Mosson in Montpellier.

Via de Montpellier - Dijon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Montpellier - Dijon (1-2)

Het Ligue 1 duel tussen Montpellier en Dijon is onder leiding van scheidsrechter Florent Batta geëindigd in een 1-2 overwinning voor Dijon. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Montpellier kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Pedro Mendes. Dijon kwam in de 51e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Júlio Tavares, die daarmee de stand op 1-1 zette. Een penalty in de 81e minuut was de ideale kans voor Dijon om te scoren. W. Saïd was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat S. Coulibaly namens Dijon in de 91e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Florent Batta, waardoor Dijon dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Montpellier - Dijon 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Montpellier - Dijon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Montpellier Doelpunt Pedro Mendes met assist van A. Delort Montpellier 1-0
33' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor Pedro Mendes Montpellier
34' Gele kaart Dijon Gele kaart voor S. Coulibaly Dijon
40' Wissel Montpellier Wissel D. Le Tallec voor Pedro Mendes Montpellier
51' Doelpunt Dijon Doelpunt Júlio Tavares Dijon 1-1
64' Wissel Montpellier Wissel S. Camara voor G. Sio Montpellier
69' Wissel Dijon Wissel M. Abeid voor R. Amalfitano Dijon
78' Wissel Dijon Wissel J. Keita voor Júlio Tavares Dijon
79' Wissel Montpellier Wissel S. Sambia voor K. Dolly Montpellier
80' Gele kaart Dijon Gele kaart voor C. Yamberé Dijon
81' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor R. Aguilar Montpellier
81' Penalty gemist Dijon Penalty gemist W. Saïd Dijon
87' Wissel Dijon Wissel Y. Gourcuff voor W. Saïd Dijon
91' Doelpunt Dijon Doelpunt S. Coulibaly met assist van N. Sliti Dijon 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Montpellier - Dijon
Opstellingen Montpellier - Dijon
De opstellingen van Montpellier en Dijon zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Montpellier gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Dijon zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.